2777
2789
عنوان

یه ماسک موی خونگی و ساده🧡😍🌿

112 بازدید | 22 پست

سلام خانوما😍🧡 حالتون چطوره ؟

خیلی اول از همه بگم، اگر من این ماسک مو به موهام ساخته دلیل نمیشه که برای همه خوب باشه، یا اگر این ماسک مو موهای کسی رو خراب کرده باعث نمیشه واسه هم ضرر داشته باشه ، پس هم دیگه نکوبیم و تخریب نکنیم🥰🌹😘

این ماسک مو از 2 قلم مواد تشکیل شده : تخم مرغ + روغن زیتون .

تخم مرغ و روغن زیتون رو باهم قاطی کنید و خوب هم بزنید(یدونه تخم مرغ و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون) 

بعدش به ساقه موهاتون بزنید(خیلی به کف سر. نزنید یکم کتفیه) بعدش اجازه بدید 20 دقیقه روی موهاتون بمونه، روش رو با نایلون یا سفره یکبار مصرف  بپوشونید و اگه کلاه حوله ای داشتید روش بکشید .

برای شستنش هم اول با آب خنک موهاتون رو تمیز کنید (آب داغ باعث بو گرفتن موهاتون میشه و آب داغ به مو ضرر می‌رسونه)

بعدش که پاک شد با شامپو بشورید .

جنس موهای من مختلطه یعنی کف سر چرب و ساقه مو هام به شدت خشک و شکنند بود 🥲

البته من در کنار این ماسک چیزای دیگه ام استفاده میکردم و میکنم🧡

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بچه ها اگر ریزش مو هاتون هورمونی هست حتما حتما به دنبال درمان مشکل هورمونی باشید ، چون این کارا (ماسک و مکمل) جواب نمیده

باعث میشه خشکی موازبین بره

اره البته  از شامپوی مناسب ، روغن مو ، ویتامین ها و نکات نگه داری از مو هم استفاده کنید🧡🌿

دوستان از سشوار ، بابلیس، اتومو و این وسایل به هیچ عنوان استفاده نکنید ، و برای خشک شدن موهاتون بهتره از پارچه یا حوله نخی استفاده کنید.

من موهام ب شدت ریزش داره خیلی کم پشت شدن دیگه

آزمایش دادید؟

شاید ویتامین های بدنتون کمه ، از مکمل های ریزش مو مثل فولیکوژن ، فیتو، زینک،هیرتامین و شامپوهایی مثل بیوکسین استفاده کنید

یه قاشق کوچک عسل و یه قاشق غذاخوری آب پیاز هم بهش اضافه کن

موهات براق و نرم و رشدش هم زیاد میشه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
یه قاشق کوچک عسل و یه قاشق غذاخوری آب پیاز هم بهش اضافه کنموهات براق و نرم و رشدش هم زیاد میشه

مچکرم 🥰😍🧡🌹

آزمایش دادید؟شاید ویتامین های بدنتون کمه ، از مکمل های ریزش مو مثل فولیکوژن ، فیتو، زینک،هیرتامین و ...

یه ماه زینک خوردم فقط خودم چاق شدم هیچ تاثیری نداشت برام 

کمبود ویتامین دی شدید دارم 

اختلال هورمونیهم احتمال زیاد دارم اخه پریودی هام نامنظمه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
مچکرم 🥰😍🧡🌹

استارتر یه سوال 

اول سر رو با شامپو میشورین بعد اینو میزنین یا باید برعکس اجرا بشه؟سوال شد واسم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

2810