2777
2789
زرتی؟خب گناه دارن نگین اینجوری 🤦چی بگم والا به هر حال بله تربیت هم موثره ولی شاید عوامل دیگه ای هم ...

بله عزیز 

مثلن فک کن مغازه مودعلاقشو  نمیخره ایشون دنبال کسب درآمده همش میخاد سریع کسب درآمد کنه کلن خاسته خودش باباشم نداره یا دوست نداربده 

سریع می‌ره خودشکی می‌کنه 

پاشو تو یدکفش می‌کنه من اینو میخام داریم بخر نداریم بخر

بله عزیز مثلن فک کن مغازه مودعلاقشو نمیخره ایشون دنبال کسب درآمده همش میخاد سریع کسب درآمد کنه کلن ...

خودش برای کاری تلاش نمیکنه ولی آماده خور دوست داره براش مهیا شده تحمل کارسختم نداره 

این الان طلب کار و سوسولی نیست چیه؟تازهداین طلب کار بودنم از همه داره دوست آشنا دوست پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا تک فرزندیه باورت نمیشه تا مامان باباش ی چیو نمی‌خورن براش زرتی می‌ره خودکشی می‌کنه

نمیشه گفت همه اونایی که تک فرزندهستن اینجورین بستگی به تربیت هم داره .

دوستام دوسه تا بچه دارن ولی بچه هاشون لوس وهمیشه طلبکار.

2805
نمیشه گفت همه اونایی که تک فرزندهستن اینجورین بستگی به تربیت هم داره .دوستام دوسه تا بچه دارن ولی بچ ...

والا من تا داشتم تک فرزند لوس بود خیلیم دوست این جوری داشتم دیگه پشت دستمو داغ کردم بااین بچه ها دوست نشم دوست شدم صمیمی نشم 

حتی اونا میزان سوسول بودن و طلب کاربودنشون کمتر از تک فرزندانس

سابقه خودشکی برای پاساژی ک باباش براشون نمیخرن بچه خودش باید تلاش کنه اول درست درس بخونه بعد چیزیو ب ...

برا پاساژ؟!شما مطمئنین؟ببخشید میپرسم یعنی وضع مالیشون اینقدر خوبه؟

والا من تا داشتم تک فرزند لوس بود خیلیم دوست این جوری داشتم دیگه پشت دستمو داغ کردم بااین بچه ها دوس ...

من که یه دونه دارم وتک  فرزندی روهم قبول دارم چون میتونم درست تربیتش کنم ..منم دوراطرافم دیدم چندتا بچه دارن با تربیت نادرست 

برا پاساژ؟!شما مطمئنین؟ببخشید میپرسم یعنی وضع مالیشون اینقدر خوبه؟

ن خوب نیس منظورم همینه باشه هم کسی نمیتونه سریع تصمیم بگیره همچین مبلغلیو چون فرزندشوندمیخاد بدن باید ترمیم گیری سه 

من که یه دونه دارم وتک فرزندی روهم قبول دارم چون میتونم درست تربیتش کنم ..منم دوراطرافم دیدم چندتا ...

خب شما اینطور می‌پسندین ولی فقط طلب کار بزرگش نکنین قصد توهین ندارم واقعن اکه از شما ک پدرو مادریشین طلب کارن حق ندارن از دوستا و اشناهاهم همون طلب ماریو داشته باشن 

باور کنین دوستای من همشون اینجوری بودن مشکل خودشون هم نمی‌فهمیدن والیدنشتون هم خودشون رو ب نفهمیدن میزدم 

نمیشه گفت همه اونایی که تک فرزندهستن اینجورین بستگی به تربیت هم داره .دوستام دوسه تا بچه دارن ولی بچ ...

ببین تک فرزندا رو‌پدرمادر‌ قصدا که لوس بزرگ نمیکنن خوب وقتی خواهر‌ برادری نیست که باهاش رقابت کنه تو‌خونه،وقتی خواهز بزاذزی نیست که ی بحثی کنه باهاش ی شلوغی کنه باهاش خود به خود لوس میشن

❤Che khobe ke daramet
حالا عقده ای و حسودو بی خیال این عوامل مختلفی داره ولی این هجم طلب کار بودن زندگیو زهر میکنه ب آدم آ ...

به تربيت برميگرده نه به تعداذ

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810