2777
2789
یک خوب نیست یدونه دارم دیگه نمیتونم بیارمسه ک اصلا خوب نیست وسطی گناه داره تک میفته جفت خوبه

سه نفریم ولی وسطی تک نیوفتاده 

هم با من بزرگتره هم با خواهر کوچیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه های خودم رو با دوستانشون که تک فرزند هستن مقایسه میکنم واقعا هم متین تر و فهمیده تر هستن هم ارتباطشون با بقیه تو مدرسه بهتره و شادترن

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

من کلا با تک فرزندی مخالفم 

اونی که تک فرزنده هم تو کودکی هم وقتی ازدواج کرد و پیر شد نه خواهری داره نه برداری اینجوری آدم خیلی تنها میمونه چون خودم دوتا بچه بودیم و کودکیم کسی نبود زیاد باهاش بازی کنم و حتی الان که بزرگ شدم کسی نیست سر بزنم بیام دوست دارم پنج شیش تا بچه داشته باشم اما نمی‌دونم خدا بهم اصلا بچه بده یا نه اگه میخاست به راحتی بهم بچه بده تا حالا اولیشو با همون بار اول داده بود ممکنه همون یه دونه بچه رو به سختی به دنیا بیارم اما قطعا اگه مشکلی نداشتم و وضع مالیم خیلی توپ بود شیشتا بچه رو می اوردم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2805
اتفاقا من کارشناسی ارشد روانشناسی کودک و نوجوان دارم و مشاورممیگم که تک فرزندی اصلا خوب نیست

دوتا باشه تو حسرت بزرگ بشن هیچی نتونم براش فراهم بکنم با عقده بزرگ بشن نتونم درست به دوتاشون وقت بذارم چی؟ خیلی خواهر برادرا هستن دشمن همن 

خدایاشکرت
الان خیلیا تک فرزند هستن و مستقل هستن و پرتوقعم نیستنو ادبی ک دارن اینجوریه در مورد چند فرزندا نظری ...

اره بخدا هی میان به تک فرزندا توهین میکنن لوسن ننرن خواهربرادر شوهر من تک فرزند دارن نه لوسن نه پرتوقع من بچه به این قانعی ندیذم پدرمادر بگن نه اینا هم نخوان درعوض بزرگه دوتا داره پسرش زن گرفته هنوزم داره خرجشو میده

تک فرزندی سخته ،دوتا باشن باهم بازی می کنند مادر راحت تره،واسه خرجش هم اگه فاصله سنی زیاد نباشه خیلی میشه از لباس های نو و تمیز و کفش های بزرگه و وسایل و اسباب بازی هاش و.....واسه کوچیکه هم استفاده کرد و‌می مونه خرج غذا و دارو اینا که زیاد نمیشه پس از لحاظ مالی هم حداقل پنج سال اول که مدرسه نمیره زیاد خرجی نداره دومی

مگه ما قراره بچه هامون ازمون مراقبت کنن؟؟ ما باید پول واسه پیری خودمون نگه داریم بچه باید بره دنبال ...

اینا همشون درستن ولی از طرفی همه شعارن تو نمیتونی وقتی میبینی پدر یا مادرت تو رختخواب افتاده نسبت بهش بی تفاوت باشی

دقیقا این کارتون باعث بدبختی اون بچه میشه چون یدونه بچه دارین تا اخر عمرتون فقط پیگیر اون بچه میشین ...

الان ما سه تاییم انقد پیگیرن واسه هر سه تامون چه ربطی داره

خدایاشکرت
ما ۸ تاییم خدا رو شکر از پس خودمون بر می آییم و مستقل و خوب تربیت شدیمخییییلی ها رو دیدم که پرجمعیت ...

مطمئنا بچگیتونم کلی همبازی داشتین و کیف کردین😍😍😍😍😍

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
2810