2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 12693 بازدید | 259 پست

چرا ناراحتی؟ ایشون بی منطقه . چه دلیلی داره هر روز تو خ نه ی تو باشه ؟ به نظرم بهترین کارو کردی . الویت تو باید شوهرتو زندگیت باشه . کار خوبی کردی ناراحت نباش.  

من مورد زیاد دیرم از رفت و آمدا فقط و فقط و فقط تو آسیب میبینی 

چاره ای نداشتم نمی‌خواستم پیام بدم بچه ها راضیم کردن 😭😭

آفرین که پیام دادی ...ببین بچه جون هیچکس دوست تو نیست.اگه دنبال دوست بازی بودی باید ازدواج نمی‌کردی.دوما اینکه دنبال سرگرمی چیزی برای خودت باش .زبان یاد بگیر کلاس برو وهزار جور کار دیگه برای سرگرم کردن خودت هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

شاید بد گفته و نباید حداقل یکباره میگفت ولی کل مسئله اشتباه نبوده

ایشون و همسرش آرامش نداشتن ادم خواهر خودشم هروز بسم الله بیاد خونش خسته میشع

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

چون یه سری آدم اینجا پیدا میشه که فکر میکنن اگه گزارش بزنن شکلات جایزه میگیرن وگرنه جرعت نمیخواد☺️از ...

فعلا که ترسیدی

همین کافیه.

حالا از هرکی!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
آره من خودمم بدم میاد همسر من بود خودش جوابش میکرد.ولی دلم برای تنهاییش سوخت

بعد یک هفته خونه مامانم قرار می‌زارم میبینمش. اگه واقعا منو برای خودم بخواد باهام آشتی می‌کنه و درکم می‌کنه در ضمن اصلا تنها نیست اتفاقا اون به غیر من کلیییی دوست دیگه داره ولی فقط من همون یدونه رو دارم 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

شوهرم همچین آدمی نیست بنده خدا ساکت و آرومه بنظرم چیزی حس کرده که اینجوری می‌کنه اگه دوستم متاهل بو ...

مطمئن باش همسرت یچیزی حس کرده از دوستت که اینطور گفته، بهیچ وجه دوستیت رو ادامه نده، لزومی هم نداره بهش توضیح بدی، درجا قطع کن این رابطه سمی رو

بعد یک هفته خونه مامانم قرار می‌زارم میبینمش. اگه واقعا منو برای خودم بخواد باهام آشتی می‌کنه و درکم ...

آره میدونم.حق داری هم خودت هم همسرت.ولی کاش رو در رو باهاش حرف میزدی.یا اینکه کم کم این رابطه رو از همون اول قطع میکردی

بعد یک هفته خونه مامانم قرار می‌زارم میبینمش. اگه واقعا منو برای خودم بخواد باهام آشتی می‌کنه و درکم ...

نمیدونم تاپیکت واقعیه یا نه ولی اگه واقعی باشه درست ترین کارو کردی و قبل از اینکه دیر بشه زندگیت رو نجات دادی ...امیدوارم کوتاه نیای 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810