2777
2789
عنوان

دایی همسرم اومده شوهرم رو برده خونه اش و و تحریکش می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 74 پست
شاغلم کار کردم ماشین انداختم زیر پای شوهرم !!!!خرج خودم و بچه رو میدم به شوهرم میگم قرص بگیر میگه خی ...

خب شما از اول راه رو اشتباه رفتی عزیزم.

کار کردی خرج زندگی رو دادی الان فک می‌کنه وظیفته

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3دخترخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ده تا از سکه ام رو اجرا گذاشتم !!!گفتم برم دادگاه بگم من مهریه نمی‌خوام ،،،طلاق هم نمی‌خوام مهری ...

نفقه اجرا میزاشتی بهتر بود خودش مدرکه که بگی بهت خرجی نمیده.حواست باشه کارت به کارت بین حساباتون نباشه که میگه خرجی دادم. بهش پولی نده 

2805
ایول ازت خوشم اومد به همه هم بگو داییه شوهرت گفته مهریه رو اجرا بزاری 🙋 عزیز فک کردن از طلاق میترسی ...

دایی مرد سالاره ،،،،

زن دایی جرعت نمیکنه از ترسش آب بخوره !!!

بگم داییه گفته ؟مهریه اجرا بزارم ؟؟

ببین این آدم بدردنخوره مال و اموال ندارع ،،مستاحرم عصبی و فحاشی خیانتکار خرجی نمی‌ده ولی با همه اینا ...

اسی توانایی خونه گرفتن و مستقل زندگی کردن نداری؟ فکرنمیکنم زبونش کوتاه بشه 

خفه شدی بی ادب.حالا فهمیدی چرا دایی طرف شوهرت رو گرفته.فهمیده کی هستی.دمش گرم.

وقتی میبینی مشکل دارم و دنبال راهنمایی هستم حرف بی خود نزن !!!!

تو که نمیدونی کار من چیه !!!!!

خب شاید یه ماه پول نداشتم ،،،درنیاوردم !!!!!!گناه کردم به شوهرم گفتم قرص بگیر ؟؟؟

جای اینه که ببرتم دکتر؟؟؟؟

اگه بگه ندارم بهم زور ندارع 

برگرده بگه تو خیلی پرویی بهم میگی قرص بگیر 

با توجه به تاپیک راهنمایی کن !!من نخواستم نظر راجب عزت نفس و پول بدی 

تو هم مثل همون دایی بی انصاف و بیشعور هستی 

دایی مرد سالاره ،،،،زن دایی جرعت نمیکنه از ترسش آب بخوره !!!بگم داییه گفته ؟مهریه اجرا بزارم ؟؟

مگه نگفته؟؟؟ خودش گفته برو مهرتو اجرا بزار قسط بندی میکنن پرداخت میکنن😁 توپو بنداز زمین دایی  از اینکه برا تو شوهر در نمیاد نظرت برا بچت چیه؟ میخای پیش خودت بمونه؟ یا دایی بچه رو هم میبره پیش خودش؟

حالا چون شاغله شوهره نباید خرج کنه؟ پس چرا شوهر کرد? یه باره زن میگرفت حداقل خونه براش تمیز میکرد غذ ...

والا بخدا حرف حق😁

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

خرج کردن با پول گرفتن فرق داره خب من خودم شاغلم و کلی همکار دارم ، اکثر خانم ها معتقدن مثل یک خانم خ ...

تمام هزینه های زندگی برعهده ی مرده و وظیفشه حالا اگه زن خونه کمک کنه از بزرگواریشه زن وظیفه ای تو هزینه های زندگی نداره

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
2810