ازدواج سنتی از یه نظر خوبه از نظر دیگه نه ،از این نظر خوبه که میتونی بدون قاطی کردن احساساتت تصمیم بگیری ولی از طرفی وقت کمی داری تا بفهمی از ته دل اونو دوستش داری یا نه ،به هر دلیلی ممکنه یا تو رد بشی یا تو اون فرد رو رد کنی ،ولی بعدش اگر بفهمی که خواستگارت رفته ازدواج کرده با اینکه مناسب هم نبودید بازم یه حس سنگینی میوفته به دلتون .
از طرفی ازدواج سنتی اینجوریه که تو تا بیای فرد مورد علاقتو از بینشون پیدا کنی باید چندین مورد رو ببینی و این خسته کنندس و ناامید میشی.
ازدواج مدرن هم یسری بدیا داره با احساسات تصمیم میگیری و دیگه نمیتونی کاملا با منطق تصمیم بگیری یجورایی احساس به منطق چیره شده ،طرفو کامل هم بشناسی خانوادشو ندیدی بالاخره خانواده هم مهمه و روز خواستگاری و آشنایی میبینیشون ،ولی باهاش کلی خاطره داری عشق رو تجربه کردی ،احتمال شکست زیاده یجورایی داری ریسک میکنی ،ممکنه یکسال یا بیشتر باهاش باشی ولی به سرانجام نرسه و وقتت هدر بره.
هر دو نوع ازدواج سخته،درسته نصفی از جوونا رفتن سمت ازدواج و اشنایی مدرن ولی من خودم به عنوان یه دختر مجرد خیلی استرس دارم ،نه میتونم با خواستگارای سنتی پیش برم نه میتونم مدرنیته یکیو پیدا کنم