2777
2789
چرا ابنکارو میکنن یدفه تاپیک تعطیل میشه مریضن و روانی ؟ یکی جواب بده میدونه دلیلش چیه

من اومدم سوال پرسیدم که اقا این معیشت آبان برای شما واریز شده یا نه 

بعد یه ابله مانندی به اسم کاربریش چیپسوجعفرییاز😂 اومده چرتو پرت میگه بعد زرتی باعث بسته شدن همون تاپیک میشه😂

والا از این سایت که همه جوره مورد تمسخر قرار میگیره چیزی جز این نباید انتظار داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من اومدم سوال پرسیدم که اقا این معیشت آبان برای شما واریز شده یا نه بعد یه ابله مانندی به اسم کاربری ...

ابله خودتی بی تربیت

فقط نوشتم برو اخبار رو ببین

نی نی یار اینجور تاپیک ها رو می بنده 

ابله خودتی بی تربیتفقط نوشتم برو اخبار رو ببیننی نی یار اینجور تاپیک ها رو می بنده

چه ربطی داره طرف فحش ننوشته که بخواد بسته شه اخه! و انکه طرف مرض نداره اینجا مینویسه حتما بی اطلاعه و تو خونه نیست بخواد یدست کنترل بدست شبکه گردی کنه 

خیلی بی ادب و بی تربیت هستیممنون که شخصیت ات رو به نمایش گذاشتی

ته با ادب بودن به اینه نزنی تایپیکه کسیو بی دلیل ببندی نه این چیزا و از فرصتت سوء استفاده نکنی!

ته با ادب بودن به اینه نزنی تایپیکه کسیو بی دلیل ببندی نه این چیزا و از فرصتت سوء استفاده نکنی!

درگیری داری با خودت ات؟

تاپیک ات رو من نبستم نی نی یار بست چون عنوان تاپیک ات ممنوع بود

حتما به یه روانشناس مراجعه کن وضع ات وخیم هست

درگیری داری با خودت ات؟تاپیک ات رو من نبستم نی نی یار بست چون عنوان تاپیک ات ممنوع بودحتما به یه روا ...

اونی که به روانشناس باید مراجعه کنی تویی با اون اسمت😂😂

درکل کار خوبی نیست انکار کردن دیگه اینکه دو ثانیه بعدش حذف شه تاپیک بعد از چرتو پرتت عادی نیست😂!

حیف وقتمه بشینم با یه بیکاری عین تو بحث کنم اخه اونم کجا مجازی😂

اونی که به روانشناس باید مراجعه کنی تویی با اون اسمت😂😂درکل کار خوبی نیست انکار کردن دیگه اینکه دو ...

حتما مراجعه بکن

چه خوب که فهمیدی نباید ریپ بزنی بهم تاپیک بزنی درباره ی من 

آفرین بهت😊 حالا برو  وقت روانشناس بگیر 

2810