2777
2789
عنوان

این سایت کلاهبرداریه حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3624 بازدید | 154 پست
مگه دیج کالا هم پولو برنمیگردونه؟ من اتفاقا چند روز پیش مرجوعی داشتم پولمو برگردوندن

عزیزم برا من همون جنسی ک سفارش دادم نیاوردن ک یکی جا بجا کرده بود کهنه خودشو گزاشته بود ی چیز پاره پوره

تو اینستا میگفتن ک پیجش افتضاحه حتما ازشون شکایت کن تا پولتو پس بگیریاینا عادت دارن عکس ژورنالی میذا ...

میدونستم عکسا ژورنالی فک میکردم خب شبیهشو نیفرستم خاک تو سرا میگفتن خودمون تولیدی داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
واقعا حقشونه مرجوعی ندارن اره؟

نمیدونم فک نکنم بابا اینا کلاهبرداری الان نمیخوام پیام بدم تهدیدشون کنم عکس لباسی ک فرستادن بفرستم واسشون بگم من این آشغالارو نخواسته بودم ک فرستادید یا مرجوعی بزنین یا ازتون شکایت میکنم هزینش هرچقدرم میخواد باشه

اسی من سایتشو نگا کردم اصلا نماد اعتماد الکترونیکی نداشت اگه میخواین از سایت خرید کنین حتما چک کنین ...

موقی ک میخاستم سفارش بدم همینجا تاپیک زدم پرسیدم بقیه رفتن نگا کردم گفتن نماد اعتماد داره

اگر سایت داره برو پایین سایتش، بزن رو نماد اینماد . ازون طریق ثبت شکایت کنبعدم برو حصوری شکایت کن ...

سایت داره نماد اعتماد چجوریه؟

عزیزم من ارومیه هستم از اینجا میتونم برای شکایت حضوری اقدام کنم؟

استارترجان متاسفم ولی دینا شاپ الان ۳ساله که کارش دزدیه و نمیدونم چرا جلوشونو نمیگیرن.اصلا معروفه به ...

عزیزم من نمیدونستم وقتی میخواستم سفارش بدم ازشون اومدم اینجا تاپیک زدم پرسیدم بقیه رفتن سایتشون نگا کردن گفتن نماد اعتماد داره منم خیالم راحت شد

الان بخوام تهدیدشان کنم پولمو برمیگردونن؟ لباسای آشغالشونم مال خودشون اگه برنگردونن از اینجا میتونم برای شکایت اقدام کنم ارومیه هستم هزینه شکایت هم اصلا برام مهم نیست هرچقدر باشه فقط میخوام آبروشون ببرم

دیگه مملکتی که به شکایت رسیدگی نکنه اینا هم راحت دزدی میکنن دیگه ما پول حلال میخوریم اینیم وای به حا ...

واقعا خدا ازشون نگذره ایشالله اون پولارو بدن دوا درمون چجوری این پولارو میخورن

دیگه دفعه اول و آخرم شد خرید لباس آنلاین

این سایت اینماد داره به راحتی میتونید در سایت اینماد شکایت باز کنید موظف هستند پاسخ بدن اگر ندهند می ...

پس الان تو گوگل بزنم سایت اینماد رو بیاره بعدش چیکار باید بکنم

2810