2777
2789
عنوان

دست پاهام داره می لرزه 😭 داداشم اون حرفایی که نباید میزد بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 65 پست
پدر مادرت مال و اموال زیاد دارن ک چشم بهشون داره؟یعنی خودش الان بیکاره؟

بابام یه مغازه براش گرفت خیر سرش آدم بشه یه زمین داریم چشمش دنبال اونه و یه خونه دیگه من بیشتر ازش تلاش کردم به خدا ولی میخواد همه چی مال خودش بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مشکل میدونی چیه ؟ اینه که شاهنامه نمی خونیم ، یه جای داستان ، باباهه امپراطوری رو به 3 تا پسرهاش مید ...

بله من خودمم می‌دونم دیگه برادری ندارم می‌خوام برم پیش این دعا نو یسا زبون بندی چیزی بگیرم 

این حرفاش باعث شد نیت و ماهیتش رو بشناسید

سعی کنید مراقب باشید

روی احساسات و اعصاب خودتون مسلط باشید

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اولا اصلا ازش نترس (اصلا)و سعی کن ویدیو بگیری به پدر مادرت نشون بدی و این بیچاره ملعبه دست زنشه حرفا ...

باور کن بعضیا خودشون بیذاتن هیشکی تحریکشون نمیکنه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بابام یه مغازه براش گرفت خیر سرش آدم بشه یه زمین داریم چشمش دنبال اونه و یه خونه دیگه من بیشتر ازش ت ...

چقد پسته

هیچ غلطی نمیتونه بکنه نگران نباش..از لحاظ قانونی اموال بینتون تقسیم میشه

و یکی از کاربرا درست گفت بنظرم..دفعه بعد عصبیش کن گوشیو یه جا جاساز کن ..صداشو ضبط کن به پدر مادرت نشون بده ک‌ بشناسنش

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

بله من خودمم می‌دونم دیگه برادری ندارم می‌خوام برم پیش این دعا نو یسا زبون بندی چیزی بگیرم

نمیگم نداری

میگم نقش های زندگی عوض میشه

از اونا هم سراغشون نرو که کار رو بدتر میکنن

بهتره با وکیل مشورت کنیم و علممون رو زیاد کنیم در باره قانون و ارث

قبلا داداشت بود و الانم هست اما الان ازدواج کرده ، اینو یادت باشه

خاک مزرعه حنا اینا تو سرش

🤣🤣🤣🤣

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

اثرات بودن مرد در نی نی سایت:

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بگو عرضتم دیدم .بیا برو بلکه زنت تونست جمعت کنه

محلش نزار زن گرفته فکر کرده آدم شده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
باز خونه خپاهرتون پشت شماستمن برادرم با بابامهخواهرم با مامانممنو خونه پدری راه نمیدن

من همه پشتمن این روانی معلوم نیست چه مرگشه خیرش نیست انشاالله 

2810