2777
2789
عنوان

به کدوم رشته تحصیلی دانشگاه علاقه دارید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایبر مدرسه‌ای خارجی بیشتر دوست دارمتدریس و آموزش و ارتباط گرفتن با بچها دوست دارماما اینکه اینجا زن ...

انشاالله قصد مهاجرت دارید؟

استاد دانشگاه ی هم خوبه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

2805
اره قصدش که دارمولی با فرهنگیان غیرممکنه😂😂آینه که گیر کردم برم سما رشته مورد علاقم یا چیزی که مهاج ...

چندممی 

چند سالته 

منم توی صد راهی موندم 

برنامه اجرا مشکلی نداری از عزیزانم دور شی؟اگه این مورد نبود من با کلههههه میزفتم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چندممی چند سالته منم توی صد راهی موندم برنامه اجرا مشکلی نداری از عزیزانم دور شی؟اگه این مورد نبود م ...

من پشت کنکوریم 

منم😂چرا مشکل دارم

مخصوصاااااااااا داداشمم🥲

ولی میگم من میرم پای اون باز میشه

2810