2777
2789
عنوان

وام ویپاد

132 بازدید | 23 پست

من 10میلیون برداشتم الان میخام تسویه کنم میگه اگه 14 روز صبر کنی 15 تومن میده خواستم ببینم اگه 14 روز صبر کنم میشه حتما باید حسابم کار کنه یا نیازی نیست به گردش حساب 

در جریان نیستم ولی میشه لطفا اگه میتونی یه توصیح بدی چجوری باید این وام و گرفتخیلی بهش نیاز دارم

از یه تومن فعال میشه هر 10 روز تشویه کنی یه تومن میره رو مبلغ وامت یه تومنو تسویه میکنی دو تومن میده اینجوری تا الی اخر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه تومن فعال میشه هر 10 روز تشویه کنی یه تومن میره رو مبلغ وامت یه تومنو تسویه میکنی دو تومن میده ...

الان باید نرم افزارشو نصب کنیم

ممنون عزیزم که جواب دادی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
2805

من الان میخوام یه وام ۵۰ تومنی بگیرم  از ویپاد به نظرم اینجوری بهتره تا بری التماس کنی یکی  بیان ضامنت بشن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

سودش چجوریه مثلن یه تومنو چقدر باید پس بدی؟! ۱۰ تومنو‌چقدر؟! چندماهه؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
از کدوم قسمت؟

از ویپاد 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
سودش چجوریه مثلن یه تومنو چقدر باید پس بدی؟! ۱۰ تومنو‌چقدر؟! چندماهه؟!

ماهانه نیست از یه تومن شروع میشه هر ده روز میتونی اون یه تومنی که دادیو تسویه کنی دوتومن بگیری همین طوری تا 30 تومن پیش بری 

از ویپاد

بذار برم ببینم الان میگم تسهیلات برآیند یا یه چیز دیگه است 

2810