2777
2789
عنوان

خاستگارم یه بچه چهار ساله داره

345 بازدید | 43 پست

من با یه آقایی الان یکی دو هفته در ارتباطم. من ۱۹ سالمه. ایشون ۳۲ سالشونه. در آمد ماهیانه ۳۵ میلیون   چهره ای هم بسیار زیبا بسیار خوش اخلاق 

ولی  چهار سال. زندگی کردن و یه پسر. چهار ساله داره. که پیش. مامانش و خانواده مادرش زندگی میکنه

من خودم مجردم و تا حالا ازدواج نکردم  دلیل طلاقشون هم این بوده که به گفته.  خانواده    همسر سابقشان دخترشون دیوونه شده بود و افسردگی گرفته بوده و میخواست این آقا و خودشو بکشه

حالا این آقا از من میخوان که   دیت بریم و با هم حرف بزنیم من اصلا واقعا نیاز به راهنمایی دارم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

با دمپایی نیفتادی دنبالش؟

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

نه

اولا ۱۹سالگی سال آخر تینیجریه و سن ازدواج نیست!

دوما با مرد بچه دار ابدا واصلا!

بالاخره ایشون پدرشه حتی اگر پیشش نباشه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
2810