2777
2789
عنوان

غذایی که درست میکنم چهره ای که دارم اما چه فایده

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 35 پست
خدارحمتشون کنه صلوات فرستادم ...دوستی نداری؟؟مادرشوهرت میدونه شوهرت خونه نمیاد؟؟زنگ بزن گلایه کن بتر ...

عزیزم اصلا آبرو برای مادرشوهرم مهم نیست پیش همه رفته گفته عروسم درصورتیکه خودش خونه ام نمیاد . یبارم زنگ زدم قدیما مادرشوهرم بالحن بد بمن توهین کرد که شوهرتو گم کردی بغل من نیست که یعنی برو ببین بغل کیه به شوهرم گفتم گفت مادرم اینطوری نمیگه دروغ میگی ... خلاصه ترجیح میدم ندونم کجاس بیادم محلش نمیکنم ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
عزیزم اصلا آبرو برای مادرشوهرم مهم نیست پیش همه رفته گفته عروسم درصورتیکه خودش خونه ام نمیاد . یبارم ...

خدالعنت کنه ...شوهرتم پس به همونا کشیده اخلاقش ...مشوقش مادرشه 

پدرومادرشوهر پشت عروس باشن تکیه گاه محکمیه واسه آدم ...شوهر چشم میزنه ازشون .....پدرمادرشوهر من شاید باطنا موافق من نباشن ولی ظاهرشونو حفظ میکنن و شوهرمو توبیخ میکنن بارها مادرش گفته شیرمو حلال نمیکنم اذیت کنی زنتو ...هرچند میدونم واسه من نیست اینکارا و از آبروشون میترسن ولی همینم باز دل ادمو قرص میکنه و دلگرمیه 

همیشه هم تو خفا ازم میپرسن رابطتون خوبه باهم؟ اذیتت که نمیکنه ؟ هنوز دوست داره؟؟  باهات گرمه؟؟منظور رابطه ی زناشوییه....بهت میرسه؟؟ چیزی کم نمیزاره؟؟ به مامان بابات احترام میزاره؟بهشون سر میزنه؟؟ میری خونشون میاد دنبالت یه سر میاد بالا ببینشون؟؟اصلا یه چیزایی مهمه واسشون که به ذهن خود آدم نمیرسه .چون شوهرم یکیه و تنها نوه ایه که تو خاندان مادری و پدری داماد شده و تک عروسم خیلیییی مهمه واسشون که خوب باشیم و رو حرف فامیل نریم چون معتقدن چشما و حواسا همه پیش شما دونفره ...بیشتر از خودمون ۲تا مراقب زندگیمون و رابطمونن ..به فرض مثال اگه روزی روزگاری بخوایم از هم جدابشیم هم اینا نمیزارن ...

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماها که بچه داریم از صبح داریم از دستش خون گریه می کنیم شما هم که نداری اینطوری میگی والا به خدا درگیر دعوای بچه ها باهم هستم خدا فقط خودش به من تحمل بده 

عزیز انشاالله خدا به زودی به شما هم یه کوچولوی دوست داشتنی بده تا سرت گرم بشه فرصت آشپزی هم نداشته باشی😅😅

اوایل زندگی تا دعوامون میشد من زنگ میزدم پدرش به گریه کردن و ......شوهرم از ترس موش میشد 

جدره هم فورا حسابمو پر میکرد برو یه چیز بخر ...ولی دیگه پخته تر شدم تو زندگی زنگ نمیزنم و چیزی نمیگم و سوالیم بپرسن همیشه تعریف میکنم ولی خودشون حواسشون هست دیگه و یکسره به شوهرم گوشزد میکنن اینکارو بکن اینکارو نکن ...ظاهرشونو خیلی خوب حفظ میکنن خیلیییی.

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

امروز به شوهرم گفته زنت گناه داره تو خونه یکسره تنهاس داره تنهاییاشو با سگ پر میکنه عرضه نداری یه بچه واسش درست کنی اونم حق داره دیگه سگ بازی کنه 😁

والا از خونه ی پدرش که نیاورده سگارو ...تو بیعرضه ای اونم مجبوره به سگ پناه بیاره خجالت نمیکشی از خودت ؟

فک میکنه از حسرت بچه نداشتن ، سگ خریدم درک نمیکنن من عاشق سگ و گربه و حیوونام و بخاطر بچه نیست که سگ دارم و روزیم که بچه دارشم از سگام نمیگذرم مخصوصا یکیشون که خودم بزرگ کردم و چندساله بامنه ...

جالب اینجاس میدونه خونه پدریمم سگ داشتم ولی با حرفاش میخواد غرور شوهرمو جریحه دار کنه که بیعرضه ای، خداروشکر عب رو من نزاشتن که زنش نمیتونه بچه بیاره ...از واریکوسل پسرشون خبر ندارن والا اول کار بزور میبردنش عملش میکردن😄

خدالعنت کنه ...شوهرتم پس به همونا کشیده اخلاقش ...مشوقش مادرشه پدرومادرشوهر پشت عروس باشن تکیه گاه م ...

خوش بحالت عزیزم .خانواده شوهرم حتی احوال خودمو نمیپرسن چه برسه به خانواده ام . تو نگاه کن خود شوهرم الان چند روزه بیخبر گذاشته منو ... منم میخوام مثل خودشون باشم ولی طاقت نیاوردم زنگ زدم به شوهرم دیروز اما جواب نداد خیلی دلم شکست ... دیگه زنگ نزدم پیام داده بود تلگرام که آنتن و نت ندارم یه جورایی مسخره کرده بود من حتی پیامشو بازنکردم سین بخوره از رو نوتیف دیدم ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍