2777
2789
عنوان

راکوتان بخورم یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 60 پست
عوارضشو میتونی بخونی ببخشید شما مدرک تحصیلی تون از کالیفرنیا هس

من  ادعای دکتر پوست بودن نکردم ولی اونی که تجویز میکنه دکتره دکتررررر یعنی درس خونده خودشم عوارضشو بهتر از شما بلده 

ྀིྀི😌💅🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم دکتر خری الان راکوتان مصرف می‌کنه میدونی چقد عوارض داره 🤦 برای جوش اول باید برات آزمایش می‌نوش ...

اخه یادمه آزمایش دادم مشکل هورمونی نداشتم 

من دوستم پیش بهترین دکتر رفته 

کلی پماد و کرم داده الان میگه جوشای چرکی دردناک میزنع به چه بزرگی 

بعضی وقتا راکوتان تنها راهه

تازه من راکوتان هم ک خوردم کامل خشک نکرده که قوی ترینه چه برسه به بقیه 

اعصاب واقعا خیلیییی تاثیر داره من حدودا شش ماه شایدم بیشتر هفته ای یدونه مصرف میکردم خداروشکر مشکل ...

من یه ماه هرروز مصرف میکردم

۳۰ تا 

من کلا استرسیم بنظرت ربطی به جوش داره؟

اخه یادمه آزمایش دادم مشکل هورمونی نداشتم من دوستم پیش بهترین دکتر رفته کلی پماد و کرم داده الان میگ ...

ببین اگه نمیخوای قرصشو بخوری

حداقل ژلشو بگیر، خشک کنندس بوشم تنده، قشنگ جوشارو خشک میکنه 

ولی مانع جوشای جدید نمیشه

شاید باعث احساس خستگی بشه ولی من خودم پوستمو ب افسردگی ترجیح میدم😂در غیر اون صورت میشدم ی افسرده ک ...

اخه اگه فقط افسردگی بود خوب بود 

من از شدت افسردگی دردای روان تنی گرفتم

چشمم سرم دستم درد میکنه میترسم این راکوتانه بدترش کنه 

والا بقیه هم سن بلوغ گذروندن چرا جولای وحشتناک منو نداشتن۱۹ سالمه ولم نمیکننعکسای قبل راکوتانو مقایس ...

منم دوران بلوغم جوشای وحشتناکی میزدم درحالیکه حتی مادرو پدرمم تو دوران بلوغشون میگن اینجوری نبودن...بدن هرکسی فرق میکنه.من دوماه خوردم ولی خیلی حالمو بد کرده بود عوارضشم که خیلی بده...بعداز دوماه گذاشتم کنار و فقط صبوری کردم...و اینکه تغذیه امو هم مراقبت کردم و شروع به یه روتین پوستی درست و حسابی کردم الان صورتم صاف و بدون جوشه باور کن اصلا این قرص راهش نیست...برو تو گوگل عوارضشو بخون...به چه قیمتی پوستت صاف باشه وقتی عوارضش خیلی شدید و بدن...

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
من یه ماه هرروز مصرف میکردم۳۰ تا من کلا استرسیم بنظرت ربطی به جوش داره؟

بله استرسم خیلی ربط داره

خورد و خوراک و... 

ژنتیک ک اصل کاره، ما خانوادگی خیلی خوش میزدیم 

بنظرم حتما تحت نظر دکتر باش چون بعضی از جوشا حتی اگه کاری بهشون نداشته باشی هم جاشون ب صورت چاله عمیق میمونه ولی اگه دارو مصرف کنی میتونی این اثراتو کاهش بدی

اخه یادمه آزمایش دادم مشکل هورمونی نداشتم من دوستم پیش بهترین دکتر رفته کلی پماد و کرم داده الان میگ ...

من که ازت پرسیدم گفتی آزمایش ندادم🤦🏻‍♀️

وقتی  مشکل هورمونی نداشتی راه حلش میمونه آنتی بیوتیک و راکوتان و درمان های موضعی 

من انقدر دکتر رفتم همه رو از حفظم 

از راکوتان خوردنم نترس وقتی دکتر تشخیص داده بخور من خودم جوشای وحشتناک میزد پشت کمرم طوری که میخوابیدم به پشت گریم میگرفت دو دوره راکوتان خوردم برای همیشه رفت حتی دیگه جاشم نموند

ྀིྀི😌💅🏻

بله استرسم خیلی ربط دارهخورد و خوراک و... ژنتیک ک اصل کاره، ما خانوادگی خیلی خوش میزدیم بنظرم حتما ت ...

من جاشون مونده دیگه کار از کار گذشته 

نه تنها جاشون مونده ولم نمیکنن باز جوش میزنن

مال من ژنتیکی نیس 

میدونی قبل ازین که بیام دانشگاه اوکی بودم اصن جوش نمیزدم

از وقتی اومدم دانشگاه چون خیلی استرس دارم جوشای ریز زدم درحالیکه خورد و خوراکم هم عوض نشده

اخه اگه فقط افسردگی بود خوب بود من از شدت افسردگی دردای روان تنی گرفتمچشمم سرم دستم درد میکنه میترسم ...

ببین اگه کنترل شده راکوتان مصرف کنی و هر دوماه آزمایش آنزیم کبدی بدی و دورشو تکمیل کنی خیلی کمتر جوش میزنی

2810