مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 5508 عنوان مامانا چیکارکنم 37 بازدید | 5 پست دخترم ۵ سالشه چندشب پیش یهو تب کرد .بعدش معذرت میخوام مدفوعش تیره شد .میگفت شکمم درد میکنه تو مدفوعش انگار خلط هست ..دکتر بردم علاعماشو گفتم گفت ویروسه ولی یادم رفت بگم مدفوعش خلطیه ..امروزم پنج شنبه اس دکتر خوب نیست چیکار کنم شربت آموکسی بدم ؟ دیروز | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snow000 عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 533 دکترا به جزاینکه بگن ویروسه کار دیگه ای هم بلدن؟ میگفتی هم فرقی نمی کرد. اموکسی برای دل درد فایده نداره صبرکن ادامه داشت باید ازمایش مدفوع و خون بده
مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 5508 دفع خلطی بخاطر حساییت ب پروتیین گاویه کلا زیاد لبنیات نمیخوره. ولی خوب قبلا هم خورده پس چرا الان اینطوری شده
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 19640 کلا زیاد لبنیات نمیخوره. ولی خوب قبلا هم خورده پس چرا الان اینطوری شده فقط لبنیات نیست ک هرچیزی ممکنه باشه میوه اجیل گوست تخم مرع حتی دارو ازطرفیم گفتم ک بخاطر عفونت هم ممکنه باشه التهاب روده دفعو خلطی میکنه و دل درد میاره ببرش گوارش کودکان و بگو دفعش خلطیه ی ازمایش مدفوعم باید بدی