2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستشو بخوای منمتو فکر خودکشیم هرکی اینکارئ میکنه میگم چقدر شجاعه ادای قویارو درمیارم خستهممم

شما واقعا قوی هستین چون ادای قویا رو در اوردن هم قوی بودن میخاد...یه راه خوب پیدا کردین به منم بگین🫠

کاش جای شما بودم وقتی از درون قوی باشی هیچی نمیتونه خوردتت کنه ولی وقتی درونت خالی باشه دیگه نابود م ...

ساختن درون دست خودت

آرزو نمیکنم کسی جای من باشه

خدا نکنه ک جای من باشی

هرجا هستی سلامت باشی

آرزو می‌کنم عمرت دراز باشه

عاشق شی

ب عشقت برسی

ثمره ی عشقت بغل بگیری

بند باخدا هم یادت نره

2805
راستشو بخوای منمتو فکر خودکشیم هرکی اینکارئ میکنه میگم چقدر شجاعه ادای قویارو درمیارم خستهممم

بیماری روانی بدترین بیماری دنیاس از نظر من چون چیزی که باعث میشه جسمت به حرکت در بیاد روحته 

#Lord

ساده بودن ویژگی ای هست که خودتونو فقط اذیت میکنه نه دیگرانو منم چوب ساده دلیم رو خیلی خوردم

بخاطر همینه میگم بد میاد از خودم برای دیگران لذت بخشه مارو بازی بدن ولی من ادمی ام دو ساعت با یکی حرف بزنم وابسته طرف میشم این عدالته اخه

#Lord

2810