2777
2789
عنوان

دلم میخواد مربی مرد بگیرم

52 بازدید | 3 پست

برای کلاس رانندگی مربیم یه خانومه تو میدونا و اینا میترسه فرمون بهم بده میفهمم سعی میکنه بهم بده ها اما تهش انگار میترسه بزنم یجا فرمونو میگیره تو میدونا خودش میپیچه شاید تو کوچه ای جایی بهم بده موقعه دور زدن جلسه چهارم دیروز بهم دور دو فرمانه یاد داد بعد چندبار دور زدیم اشتباه کردم دعوام میکرد خوب درس میده ها ولی خیلی غر میزنه هول میشم 

نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد عوضش کنم ولی میترسم بعدا باهاش چشم تو چشم بشم  مربی اقام همراه میخواد داداش کوچیکم خیلی وابسته است به مادرم

پا میشه میاد یهو هم خسته بشه جیغش میره هوا

از طرفیم حس میکنم اقا نترس تره فرمونو میده دستم

شما جلسه چندم تو میدون فرمونو داد دستتون؟ 

با اقا باید صبحا بردارم که همراهم بیاد 

بعد این خانومم صبحا هست

آقا و خانوم نداره.مربی من خانوم بود و بهترین مربی آموزشگاه. اگه مربیت مشکل داره حتما عوضش کن ولی گیر ...

یه خانوم هست میگن خوبه ولی میترسم اونم مثله این باشه فرمونو نده قشنگ دستم بعد هی دعوام کنه

به شما جلسه چهارم فرمونو تو میدون اینا کامل میدادن دسته خودتون؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.