2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

از اسفندیا متنفررررررم ینی عوقم میگیره

شهریوریا و مردادی هاهم همینطور

کلاً آدمایی ک متولد این ماه ها بودن خیلی بهم بدی کردن ضربه زدن. آدمای چرتی بودن با اخلاقا و عادتای چرت

استثنا هم وجود داره ها ولی اغلب همین بودن برا من:((

تلخ ولی عمیق..
شهریوربنظرم خنثی هستن

والا من شهریوریم تنها چیزی که نیستم خنثی بودنه از چه لحاظ خنثی منطورته من خیلی پرحرارتم الان دارم از عشق میسوزم اگه عشقم پیشم بود مال من میشد دورش میگشتم عین پروانه لوسش میکردم قربون صدقه رفتنو برونگرابودن سختم نیست مغرورم اما نه دربرابر این ادمی که عاشقشم خاک زیر پاشم خااااک به معنای واقعی حاضرم از تپش قلبم و عمرمو نفسم کم شه هزار برابر به اون برسه خدا نکنه خار تو دستش بره پرستاریشو میکردم با جونو دل باهم حرف بزنیم شیطنت کنیم پای تفریحات هیجانیم واقعا خنثی نیستم یکم زیادی غیر خنثی هستم اتفاقااما خدا نکنه از یکی بدم بیاد و از چشمم بیفته و خط قرمزمو رد کنه دیگه دنیا رو به پام بریزه خوشم نمیاد البته اگه ارن کارو اگه همین ادم که عاشقشم بکنه نه ها اون زنده زنده اتیشمم بزنه عاشقشم 

2810