2777
2789
عنوان

دوستان کسی هست امسال اموزش پرورش

43 بازدید | 12 پست

استخدام شده باشه؟اموزگاری؟حقوقش چقدره؟

کی واریز میشه؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم فعلا براشون واریز نشده ، ولی دریافتیشون ۹۸۰۰ هس

اره واریز نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
2805
من ۹ونیمه میگن اخر آذر

کاش زودتر واریز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بگین چن ماه خوندین و روزی چن ساعت خوندین؟و اینکه نمره کتبیتون چن شد؟و واسه کدام استان قبول شدین ...

یک ماه روزی ۱۲ ساعت

کتبیم ۲۱۰

شهرستانهای تهران

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
اره.اون روزی معاونمون تو دلمو خالی کرد گفت بهمن میدن😑😑😑😐😐

جدی؟؟؟بهمن میدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40