2777
2789

یه حاجت دارم میخوام دخترم سالم باشه جواب ازمایشش خوب بیاد بهمن میاد ازمایش ژنتیکش سفره بندازم حاجت روایی حضرت فاطمه حاجتمومیده😔

التماس دعا

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندمه منم شله زرد بدم به نیت سلامتی پدر خودمو و دختر شما

مرسی عزیزم😔😔خدا پدرتو واست حفظ کنه خیلی ازت ممنون میشم دخترم رو دعا کنی سالم باشه

دو هفته دیگه 

میشه پنج شنبه ۱۵ آذر

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

هممونو دعا کنید انشاالله همگی حاجت روا باشیم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
تو رو خدا و قرآن هر کی سفره انداخت و نذری داد دعا کنه من و آجیم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو ...

چشم عزیزم حتماا شماهم دخترم رو دعاکنید

مرسی عزیزم😔😔خدا پدرتو واست حفظ کنه خیلی ازت ممنون میشم دخترم رو دعا کنی سالم باشه

ممنونم گل انشالله خدا دلتو شاد میکنه

نذر صلوات واسه بی بی ام البنین هم خیلی واسه سلامتی جواب میده همینطور ختم چهل روز بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم.

چشم عزیزم حتماا شماهم دخترم رو دعاکنید

سلامت باشن عزیزم حاجت روا شی انشالله🙏😍

عزبزم به حضرت ام البنین و عباس خیلی توسل کن گلم 

وند نفر می شناسم درو از جون سرطان داشتن با توسل به حضرت عباس و ام البنین و سفره ی حضرت عباس گرفتن خدا بهشون سلامتی داد

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اهان اخه تو تقویم من زده۱۴ هم ممنونم التماس دعا

خواهش میکنم محتاجیم به دعا باز تو تقویم ما زده ۱۵ 

ممنونم گل انشالله خدا دلتو شاد میکنهنذر صلوات واسه بی بی ام البنین هم خیلی واسه سلامتی جواب میده همی ...

خیلی براشون صلوات میفرستم انشالله ب دلم نظر کنه 

همیشه میگم ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم درمانده و غریبم😭😭تاندهی مرادم دست از تو برندارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلامت باشن عزیزم حاجت روا شی انشالله🙏😍عزبزم به حضرت ام البنین و عباس خیلی توسل کن گلم وند نفر می ش ...

واقعاا میشه یعنی خدادب دخترم نظر کنه شفاش بده دردی که بهش داده درمان داشته باشه اینده اش خراب نشه😔التماس دعا