کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
میگن شیطونی گوشمو میپیچونن😅به شوخی چمیدونم بخدا من کلا همینم
😍😂
منم الان اخلاق خوبه همه میگن از تو خوش اخلاق تره بهتره سفر اینا با اون بیشتر خوش میگذره جای دسته جمع ...
ای جان عزیزم همیشه مانا باشید😍😍😍
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ولی خداییش اون خوشتیپ و خوش هیکله خیلی ، قیافشم خوبه
خودمم قد و هیکلم خوبه ولی مال اون بهتره 😂😂😂
ولی اخلاقش ی کم تنده ، من از اون بدترم 😂
این کراشی ک میگم چند ساله فقط کراشه ، باهاش حرف نمیزنم 😂😂😂
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋