2777
2789
عنوان

خانوادم بدون اینکه نظر منو بپرسن خواستگارامو رد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست
من نمیگم ازدواج کنم و ترک تحصیل من میگم با کسی ازدواج کنم که حمایتم کنه که درس بخونم

اگه حمایتت نکنه چی اگه الان قول بده حمایت میکنه بعدا بزنه زیرش چی بنظرم یه فکر دیگه کن به این فکرنکن که حتما قراره حمایت بشی ازسمت همسر تازه درس خوندن توزندگی مشترک وبچه داری خیلی مشکل تره تامجردی چون مسئولیتات بیشتره

دختری که فقط ۱۷ سال توی این دنیا ازدواج کرده و نمیدونه ۵ سال دیگه از نظر جسمی و عاطفی و جنسی چطوریه، ...

این خواستگارم چون دختر پاکی بودم و اهل دوستی و اینا نبودم بیشتر تمایل داشت 

من دخترخالم براش یه گوشی هم نمیخریدن اما با یه آدم درست ازدواج کرد و شوهرش حمایت کرد الان زندگیش خیلی خوبه

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خواستگارم چون دختر پاکی بودم و اهل دوستی و اینا نبودم بیشتر تمایل داشت من دخترخالم براش یه گوشی ...

خوش به حال دخترخاله تون عزیزم

همه آدمها که مثل هم نیستن. اگر به هوای اینکه یه نفر دیگه بیاد شما رو حمایت کنه که به آرزوهات برسی واقعا واری اشتباه میکنی. 

و این رو چند سال دیگه متوجه میشی خودت

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
اهل کدوم شهری گلمتوی شهر زندگی میکنی یا روستا

ببخشید میترسم بگم شناسایی بشم ولی شهرمون با روستا هم فرق نداره 

و یه مدت تو روستا میمونیم چون اونجا باغ داریم میریم که جمع و جور کنیم و یه مدت تو شهر 

ترک هستیم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
ببخشید میترسم بگم شناسایی بشم ولی شهرمون با روستا هم فرق نداره و یه مدت تو روستا میمونیم چون اونجا ب ...

حق داری گلم. نگو🌻

فقط میخواستم ببینم کجایی. فرهنگ اونجایی که هستی چطوره. که متوجه شدم🌻

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

همه پدر و مادر ها اینجورین که زود خواستگار ها رو رد میکنن

من موقعیت اجتماعی خوبی دارم

سنمم چند سالی از تو بزرگتره

دانشگاه هم میرم ، درآمد هم دارم

ولی خانواده ام اصلا در مورد خواستگار هایی که میاد صحبت نمیکنن با من

تا حدودی راست میگه استارتراز نظر عاطفی و جنسی و مالی و.... هرکس خودش بهتر میدونه چه زمانی وقت ازدواج ...

بله ادم خودش میدونه توی وجودش چخبره 

اما از احاظ روانشناسی از سن  ۱۶ ۱۵ تا ۲۴ ۲۵ فوران احساسات و نیاز جنسیه و اکثرا بخاطر همین موضوع مزدوج میشن و بعدا پشیمونی بار میاد

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼