2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک مهمونیا

54 بازدید | 8 پست

من خودم حقیقتا مهمون واسم بیاد استرس میگیرتم و اینکه بیشتر یه روز توان پذیرایی نداره جسمم و باید حتما یه نصف روز بعد مهمونی عمیق بخابم!!!!ولی در عجبم مادر شوهرمو مادرم چطور اونزماما ایقد برا مهمون وقت میزاشتن!؟یعنی ما چمونه!؟تنبلیم!؟!یا شایدم اونا کمکی زیاد داشتن ولی ما دس تنهاییم!؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید شما خیلی دیگه تنبلی ی مهمونیه دیگه چیزی نیس ک بعد بخای عمیق بخوابی من مهمونیام هیچکس کمکم نیس حتی شوهرم با دوتا بچه همه ی کارامو میکنم حتی ظرفای پذیرایی همه اماده چایی دم راحت میشینم😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2805
اون زمان انقد تشریفات نبود بخدا یه غذا درس میکردن تموم میشد ۵ ۶ تام بچه داشتن یکی چای میاورد یکی شیر ...

اره من خودم مجردیام چقد کمک حال مامانم بودم هم من هم خواهرم عملا مامانم فقط دستور میداد

اره من خودم مجردیام چقد کمک حال مامانم بودم هم من هم خواهرم عملا مامانم فقط دستور میداد

خب دیگه وقتی شرایط یکسان نیست خودتو مقایسه نکن اون خاب بعدشم از اسودگی فکره از این نیست که تو تنبلی چون خیلی استرس میکشی تموم ک میشه بدنت اروم میشه

ببخشید شما خیلی دیگه تنبلی ی مهمونیه دیگه چیزی نیس ک بعد بخای عمیق بخوابی من مهمونیام هیچکس کمکم نیس ...

اره شاید بخاطر استرسی ک اول میاد سراغم جسمم ایقد خسته میشه!!!فک کن شب عروسیم هم هی دعا دعا میکردم عروسیم زود تموم شه!!!

اره شاید بخاطر استرسی ک اول میاد سراغم جسمم ایقد خسته میشه!!!فک کن شب عروسیم هم هی دعا دعا میکردم عر ...

خب خیلی بده اینجوری استرس سمه واس بدن 😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مهمونیای قدیم انقد تجملات نبود ی خورشت و پلو بود با ترشی یا دوغ بعلاوه ی میوه و چایی تازه هم میزبان هم مهمون کلی بچه داشتن که کمک دست بودن الان باید چند مدل غذا درست کنی دسر و ….. تازه یسری مهمونا بجای کمک یدونه بچه شر و شیطونم دارن که باید مراقب اونم باشی تا خونه زندگیتو ب اتیش نکشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید