2777
2789
🥺🥺🥺بعدش چی؟

نه عزیزم نگران نباش تا چند ساعت بعد از کشیدن دندون که همچنان بی حس هستی هیچی حس نمیکنی بعدشم درد نداره میتونی مسکن بخوری که اذیت نشی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دندون اخر پایین رو کشیدم اصلا درد نداشت

هیچییییی فقط چون یکم عفونت داشت جای سوزنش دو روز اذیت کرد اونم درحدی که نمیتونستم دهنم رو خیلی باز کنم وگرنه مشکلی پیش نیومد

🤍.
2805
🥺🥺🥺بعدش چی؟

راستش برای من خیلی درد داشت 😅😅ولی بعضیا دیدم میگن اصلا درد نداشتیم 

بدنها و کلا ریشه ی دندونا با هم فرق داره ایشالا برا شما درد نگیره 

بعدش حالا علاوه بر توصیه های دکتر حتما حتما بستنی بخور و نوشیدنی خیلی خنک زودتر خوب میشه 

نه بابا دردش کجابود فقط آمپول میزنه تو لثه بعددرمیاره میزنه تو کامت باز درمیاره میزنه تولثه بعدم با انبرمیفته به جون دندونت اونجاس که رب و یادمیکنی

هانیل وعسل عشقای مامان

اسی اگه وضعیت دندونت زیادد حاد نیست درستش کن حیفه تا عفونت به ریشه نرسه امکان درست کردنش هست

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
2810