2777
2789
اهههه پس گرفتار همسایه بی خاصیتی 😭تو اعتراض خودتو بکن ولی وقتی بقیه همکاری نکنن کار یکم سخت میشه

آره دیگه  فقط اینکه شوهرم بگه من مدیر بشم  اما میدونم که هی میاد دم خونه اذیت کنه و بگه وای شما هیچ کار نکردید و اینا  چون شوهرم ۲هفته نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیگه فقط اینکه شوهرم بگه من مدیر بشم اما میدونم که هی میاد دم خونه اذیت کنه و بگه وای شما هیچ ...

چه آدم مزخرفیه دور از جانب

خب نباشه مدیریت ساختمون کار چندان سختی نیست که شاید ایشون قبول کنن وضعیت بهتر شهه

چون ۱ تومن خیلیه به نظرم براش شارژ!

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

چه آدم مزخرفیه دور از جانبخب نباشه مدیریت ساختمون کار چندان سختی نیست که شاید ایشون قبول کنن وضعیت ب ...

آره  حالا بهش میگم   به قول شما نباشه شوهرم   آخه هم از پول میخوره  هم پررویی داره  هم جاها رو میگیره   این چه وضعیه خب 

2805
آره حالا بهش میگم به قول شما نباشه شوهرم آخه هم از پول میخوره هم پررویی داره هم جاها رو میگیر ...

همون مدیر باید یکی باشه که شعور داشته باشه لااقل

امیدوارم حل شهه

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday