2777
2789
عنوان

خسته شدم میخوام دوباره پسرمو پوشک کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست

بچه ها رو زود از پوشک نگیرین. طفلی ها هنوز اختیار کنترل کردن ادرار و مدفوعشونو ندارن. یه جورایی غیر ارادی هست وقتی سنش برسه خودش بهتون اعلام میکنه و اونموقع باید از پوشک بگیریش

🤍.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها رو زود از پوشک نگیرین. طفلی ها هنوز اختیار کنترل کردن ادرار و مدفوعشونو ندارن. یه جورایی غیر ...

الان یعنی دوباره پوشکش کنم؟

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
2805
الان دیگه چیکار کنم ببندم بدتر میشه؟؟

نه.چرا بدتر بشه..

پرسع پوشك خيلي مرحله مهمي.كل اينده رواني بچه در گرو مرحله پوشك و شير هست.

بچه شما اماده نبوده.

١-شب تا صبح خشك باشه=بزرگ شدن ظرفين مثانه

٢-موقع ادرار و مدفوع متوجه باشه و بره يكجا بشينه

٣-بتونه بگه جيش دارم

٤-نترسه و امادگي داشته باشه

٥-إسفنكتر مثانه كامل كار كنه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
الان یعنی دوباره پوشکش کنم؟

آره و بهش یاد آوری کن بگو هروقت احساس کردی که پی پی یا جیش داری بهم بگو. چند بار پشت سر هم که اعلام کرد یعنی دیگه اختیار داره و متوجه میشه. اونوقت از پوشک بگیرش

🤍.
آخه همش تو خونه ایم گرمه

خیلی سخته من دخترم 1سال و نیم استارت زدم زبونش سنگین بود نشد رفت تا ۶ماه بعد همون ۶ماه گو خوری بوداااااا فک کردی تمام ماجرا همین بود قشنگ تا ۱ سال درگیرش بودم 

باز یادش میرفت استرس میگرفت خرابکاری میکرد ینی داغونم کرد

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
نه.چرا بدتر بشه..پرسع پوشك خيلي مرحله مهمي.كل اينده رواني بچه در گرو مرحله پوشك و شير هست.بچه شما ام ...

۲ تا موردشو اُکیه

ایناییکه میگن بچه م ۲ سال داشته گرفتن لابد فرق میکردن، بچه ت آماده نبوده ، من پسرمو بعد ۳ سالگیش گرف ...

دخترمو ۱ سال و ۸ ماهگی گرفتم 

اذیت کرد ولی خیلی راحتتر بود 

خیلی سخته من دخترم 1سال و نیم استارت زدم زبونش سنگین بود نشد رفت تا ۶ماه بعد همون ۶ماه گو خوری بوداا ...

خیلی سختههه😭😭😭😭

چند تا کلیپ آموزشی با شعر درمورد دستشویی رفتن پیدا کنبا هم ببینید بخونیداول از لحاظ ذهنی آماده اش کن

از روز اول دانلود کردم براش با هم میبینیم کلی جایزه و برچسب و قصه و تشویق اما ....😓

۲ تا موردشو اُکیه

پس خيلي زود اقدام كردي.

الكي خودتو و بچه رو نابود نكن.

به حرف كسيم گوش نده ك من ٦ ماتش بود گرقتم

مال من دوسالش بود خودشو ميشست.

بچه ها باهم فرق دارن.بخواي باز بزاري مدت طولاني اون اموزش

شرطي شدن هست و مخصوص بچه آنسان نيست.

بچه انسان به محض تكامل كاركرد عصب ها خودش ميتونه كنترل كنه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810