2777
2789

بچه ها توی تاپیک ها قبلی گفتم داداشم با داییم باجناق بودن پارسال زنداداشم فوت کرد و بعد از یکسال و نیم برادرم داماد شد زنداییم خواهر زنداداشم دیگه روزگار ماراسیاه کرده تو روستا برای بابام اینا آبرو نگذاشته یک سال ونیم بهشون خبر فرستادیم بیایید لباس های بنده خدا رو جمع کنید نیامدن وقتی داداشم داماد شد مادرم اینا مجبور شدن لباس ها رو جمع کردن فرستادن بهزیستی حالا زندایی آیم جیغ میزده آی لباس های خواهرم آتیش زدن وبه خواهرم روز کار خوش نشون ندادن یکی یکی از بالا تا پایین همه ما را نفرین کرده مادرم خیلی مظلومه از برادرام پنهون میکرد حالا فهمیدن به مادر گفتن هم ارثتو خوردن هم آبرو برامون نگذاشتن میخام روی داییمون شکایت کنیم ارثیتو بگیریم

خب داداشتم خیلی زود ازدواج کرد،هر خواهر دیگه ای ام بود ناراحت میشد،علت مرگ زنداداشت چی بوده؟

داداشم بچه داره خودش جوونه چیکار کنه مادرم بنده خدام پیر مریضه نمیتونست کارهای خانشو انجام بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید گلم ولی مردا خیلی بی وفان منتظرن سال زنشون بشه سریع برن روش زن بگیرن تازه بعضیا تا سال هم صبر نمیکنن اونایی ام ک صبر میکنن بخاطر حرف مردمه نه یاد زن مرحوم!

خب معلومه خانواده اون زن ناراحت میشه دیگه. 

البته دیگه این رفتاراشون مسخرس 

و اینکه چرا بهشون میگفتین بیاین لباسای اون مرحوم رو ببرن؟ زشته دیگه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2805
خب داداشتم خیلی زود ازدواج کرد،هر خواهر دیگه ای ام بود ناراحت میشد،علت مرگ زنداداشت چی بوده؟

بنده خدا رو از وقتی می‌خواستیم عقدش کنم متوجه بیماری کم خونی شدیدش شد به قرآن عقدش نمی کردن چون نامزدش کرده بودیم با هم فامیل هم بودیم بابام از روی غیرتش قبول نکرد پسش بدیم در اصل دایی آیم داداش مو یاد میداد اسم گذاشتید روی خواهر زنم باید بگیرینشبابام بنده خدا با پارتی تنوست عقدش درست کنه آخرش بعد ۲۵سال کبدش از  کم خونی شدیدازکار افتاد فوت کرد

ببخشید گلم ولی مردا خیلی بی وفان منتظرن سال زنشون بشه سریع برن روش زن بگیرن تازه بعضیا تا سال هم صبر ...

به قرآن چندین بار خبر فرستادن اونا نیامدن بعدم هم میگم تقریبا ۱۹ماه بود زنداداشم فوت کرده بود مجبور شد دیگه

ببخشید گلم ولی مردا خیلی بی وفان منتظرن سال زنشون بشه سریع برن روش زن بگیرن تازه بعضیا تا سال هم صبر ...

نه رسم اونجاست بعد چهلم میان لباس های مرحوم جمع میکنند میبرن