هیچ درکی از بیماری و مریضی ندارن براشونم مهم نیست بقیه بگیرن پارسال بچه ۱۰ روزمو باعث شدن سرما بخوره ۱۵ روز تو بیمارستان بستری شد پوستم کنده شد الانم خودشون سرما خوردن بردارشوهر مجردم ابله شدید گرفته پریشب پاشدن امدن خونمون شانس اوردم بچم خواب بود گذاشتمش اتاق درو بستم. صب زنگ زده بود شاید عصر بیاییم سربزنیم منم گفتم لطفا تا خوب نشدین نیایین میترسم پسرم بگیره دو هفته پیش ی سرماخوردگی ساده گرفت هنوزم ابزیزش بینی اش خوب نشده ۳ بار بردمش دکتر حوصله دکترو دارو ندارم الان مطمعنم ب شوهرم زنگ میزنه گزارش میده اگه شوهرم گلایه کرد چی بگم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
گفت باشه بعدم شروع کرد که ابله گرفتنی نیست همه یبار تو عمرشون میگیرن فلان بچه هرچی زودتر بگیره زودتر خوب میشه منم. گفتم بیماری بیماریه من ۲۱ سالمه تا الان نگرفتم بچمم دوستندارم بگیره خلاصش کردم قطع کرد
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی رک گفتی تو دیگهیه بهونه میاوردی بعد میگفتی آخی حیف شد خیلی دلم میخواست ببینمتون
اخه ول کن نیستن پریشب اینجا بودن امروزم میگفتم نیستم فردا میخاستن بیان
زودتر زنگ بزن به شوهرت بگو جریانو اینجوری وقتی هم اونا بهش بگن حق رو به تو میده
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اصلا اینطور نیست اول من ابله گرفتم بعدش مامانم ازم گرفت من حالم خوب بود ولی مامان بیجارهام خییییلی ...
پسرمم یکم ضعیفو بهانه گیره سر ی سرماخوردگی ریز که فقط عطسه و ابریزش بینی بود دوهفته روزگارمو سیاه کرد
درست گفتن آبله رو هرچی تو سن پایین تر بگیری خفیف تر بروز میکنه ولی دیگه رو بچه یک ساله فک نکنم بشه ر ...
پسر من ۸ ماهشه مادرم ۴۵ سالشه تا الان نگرفته مراقبه ادم چرا باید سری که درد نمیکنه رو دستمال ببنده