2777
2789
عنوان

با 50 تومن طلا بخرید و پس انداز کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
معتبر نیستن

شما استفادە کردی؟

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا ۲۰ بال کارمزد کم نمیشه یهنی فقط پول اصل طلا رو می‌ذیم و همبن؟

بلە باهر بار دعوت 20تا بدونە کارمزد داری و خوبیش اینە موقع فروش قیمت روز طلا ازت میخرە مثل بازار نیست زیر قیمت بخرە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

سلام عزیزم کاش پیامم رو بخونید

در مورد بیماری قبلا خواهرتون سوال داشتم

اگه میشه جوابمو بدید

میشه بگید وقتی علائم رو دیدن و سونو رفتن تو سونو دقیقا اسم چه توده ای رو گفتن؟ و بیرادز یعنی همون درجه بندی سونوشون چند بود؟؟؟

خواهش میکنم جوابم بدید

منم این روزا مشابه همون داستان رو دارم😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
سلام عزیزم کاش پیامم رو بخونیددر مورد بیماری قبلا خواهرتون سوال داشتماگه میشه جوابمو بدیدمیشه بگید و ...

سلام عزیزم اول اینکە ایشاللە هیچی نیست و خدا کمکت باشە تو سونو گفتن کە پاژە دارە دو تا تودە تو سینە چپش دارە و بهش میگن پاژە حالا تو گوگل بزنی میگن پاژە چیە و درجە بندیش یادم نیست والا فقط شما هر چە زودتر سونو بری بهترە چون یکی از دلایل بهبودی زودتر اینە زود تشخیص دادە بشە کە پیشرفت نکنە 

سلام عزیزم اول اینکە ایشاللە هیچی نیست و خدا کمکت باشە تو سونو گفتن کە پاژە دارە دو تا تودە تو سینە ...

من سونو رفتم

نوشته یه ضایعه اینترادکتال دارم که سونوگرافه گفته احتمالا ترشحاته جمع شده

و یه توده هایپواکو مطرح کننده نکروز چربی

ولی من میترسم اخه اینا هنوز هیچیشون معلوم نیس

سونوگرافیه گفته 

میخواستم ببینم تو سونوی خواهرتون همون اول سونوگراف تشخیص پازه داد؟ و همون اول خودش گف باید نمونه برداری بشه

یا نه 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
من سونو رفتمنوشته یه ضایعه اینترادکتال دارم که سونوگرافه گفته احتمالا ترشحاته جمع شدهو یه توده هایپو ...

ببین خواهرم اول رفت یە کلینیک گفتن هیچیت نیست ولی خواهرم باور نکرد چون نوک سینش خونریزی داشت رفت یە سونوی معتبر و همون اول تشخیص پاژە رو دادن جواب سونوتو ببر واسە یە فوق تخصص جراحی عمومی یا جراحی پستان اونا بهت میگن چیە ، اینایی کە گفتی خواهر من نداشت فقط گفتن پاژە ایشاللە هیچی نیست  فقط زودتر بیفت دنبالش کە خیالت راحت بشە و از این استرس و ناراحتی نجات پیدا کنی

ببین خواهرم اول رفت یە کلینیک گفتن هیچیت نیست ولی خواهرم باور نکرد چون نوک سینش خونریزی داشت رفت یە ...

منم میترسم سونو معتبر نرفته باشم😭😭

جایی ک رفتم سونوگرافه فلوشیپ پستان داشته 

ولی میترسم

فوص تخصص جراح پستان بهم ۲۱ اذر نوبت داده 😭

منم میترسم سونو معتبر نرفته باشم😭😭جایی ک رفتم سونوگرافه فلوشیپ پستان داشته ولی میترسمفوص تخصص جراح ...

بە دلت بد راە ندە ایشاللە هیچی نیست خدا بزرگە

بە دلت بد راە ندە ایشاللە هیچی نیست خدا بزرگە

ایشالا