2777
2789
عنوان

با 50 تومن طلا بخرید و پس انداز کنید

143 بازدید | 24 پست

سلام خانوما خوبین ، یە اپلیکشن دارم بەاسم milli  کە طلا بە واحد میل بە نرخ روز میتونی خریدو فروش کنید از پنجاە هزار تومن میتونید بخرید تا بالاتر ، بعد یە مدت کە کم کم جمع میشە و پس انداز میکنید من الان حدود چن ماهیە دارم و دە گرم تونستم بخرم کاملا معتبرە و اتفاقا همینجا باهاش آشنا شدم و خودمم تحقیق کردم روش هر کی خواست نصب کنە لطفا کد دعوت منو بزنە پنج میل هدیە هم بە من میدە هم پنج میل بە شما سوال دیگ ایم داشتین در خدمتم

milli-vbpip

لطفا بزنید حتی اگە پس اندازم نکردید فقط نصب کنید شاید بعدا بە دردتون بخورە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

واقعا معتبره؟

بلە خیلیا دارن و منم تحقیق کردم یکی از خانمای اینجا بهم معرفی کرد 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا معتبره؟

پیج اینستا دارن اپلیکیشن دارن دوست داری شمام تحقیق کن سر بزن بە پیجو اپلیکیشنش بعد خواستی شروع کن

بعد چجوری بفروشیم 😐

تو اپلیکیشن گزینە خرید و فروش دارە همونجا میفروشی با قیمت روز و بعد از چند ساعت پولش واریز میشە بە کارت بانکی کە بهش میدیو البتە میتونی بری بە آدرسشون و طلای فیزیکی هم برداری تو اپلیکیشن پشتیبانی دارە هر سوالی داشتین جواب میدە

چطوری میشه فروخت؟

تو اپلیکیشن گزینە خرید و فروش دارە همونجا میفروشی با قیمت روز و بعد از چند ساعت پولش واریز میشە بە کارت بانکی کە بهش میدیو البتە میتونی بری ە آدرسشون و طلای فیزیکی هم برداری تو اپلیکیشن پشتیبانی دارە هر سوالی داشتین جواب میدە

چ جالبع

من کە راضیم چون اونجا طلا میخرم دیگە وسوسە نمیشم پولشو بردارم چون باید بفروشم بعد پولش میاد واسە همین میگم ولش کن اگە پولم احتیاج داشتە باشم بیخیال اون میشم

اجرت و ایناش بالاست؟

دیگە بەقیمت طلای روزە فقط کارمزد دارە مثلا 2یا3هزار تومان کە البتە با هر دعوت 20 تا تراکنش رایگان میگیری و کارمزد ازت کم  نمیشە مثلا کد معرفتو میدی بە خواهرت پنج میل یا همون سوت برا شما میاد و پنج سوت بە خواهرت و 20 تا تراکنش رایگان میگیری مثلا هر بار طلا بخری تا 20 بار کارمزد کم نمیشە و دعوت بعدیت بازم20تا دیگە رایگان

اخه باید با پول اجرت و چمیدونم این هزینه‌عای اضافیش بصرفه برا آدم

مثلا امروز طلا 4500 من پول تو کیف پولم نگە میدارم زود زود بهش سر میزنم تا یە مقدار بیاد پایین فورا بە اندازە پولم میخرم فکر کنم اگە اشتباە نکنم بە قیمت طلای خام خریدو فروش دارە

2810