2777
2789
عنوان

در سال چند بار با خانواده شوهر جمع میشید مهمونی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست
اینجوری خوبه آدم حداقل یه اسایشی داره

ما ۵تا جارز هستیم و ۲تا خواهرشوهر

۳تاحاری و ۱خواهرشوهر نزدیک هم زندگی میکنیم. بقیه شهر دیگه هستن.

ما همه شاغلیم. دیگه خانمای شاغل اصلا سبک زندگیشون طور دیگه ایه. آخر هفته فقط میخوایم یه بالش برداریم ولو شیم😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عبد ب عید مهمونی هایی بزرگی میدیم فقط باقیش همینجوری عصرانه ای بعد شامی چیزی میان و میرن اونم ماهی یبار دوماهی یبار 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
2805

ما هفته ای یکبار همدیگرو می‌بینیم آخر هفته ها یه وعده خونه مادرشوهرم 

هفته ای یکبار هم خانواده خودمو میبینم خونه مادرم 

ماهی یکبار دوماه یکبار خواهر برادرا میریم خونه ی همدیگه

ما سالی شاید دو سه بار همو ببینیم اونم تو مناسبتایی مثل عید و تولد و اینجور چیزا 

خیلی هم صمیمی هستیم ولی کار و مشغله اجازه نمیده واقعا 

البته مادرشوهرو ماهی یه بار بهش سر میزنیم یا دعوتش میکنیم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
ما هفته ای یکبار همدیگرو می‌بینیم آخر هفته ها یه وعده خونه مادرشوهرم هفته ای یکبار هم خانواده خودمو ...

خب شام میرید برمیگردید ن بیاید بخوابید دیگه🫥

کاش میشد مرد بی آنکه مادرم بفهمد..

حالا خواهر شوهر من و برادر شوهرم و عروس داماداشون همه تو یه شهرن ما یه شهر دیگه،وقتی استوریای دورهمی شونو میبینم واقعا خسته میشم،هر شب خونه یکی جمع میشن،خوب ک چی؟

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
حالا خواهر شوهر من و برادر شوهرم و عروس داماداشون همه تو یه شهرن ما یه شهر دیگه،وقتی استوریای دورهمی ...

تو بردی بنظرم خوب جایی داری واسه خودت😂😝من اسایش ندارم بخدا خسته شدم

کاش میشد مرد بی آنکه مادرم بفهمد..

خانواده شوهر من خيلي پر جمعيت هستن زياد هم دور هم جمع ميشن اما ديگه اخراي رفت و امدهاي دسته جمعي هستش جاري هاي بزرگترم ديگه توان مهموني شلوغ دادن ندارن كوچيكترها هم تنبلي و اين برنامه ها هست ديگه براي همين چند سال اخر دورهمي هامون هست 

بحث هزينه اش برامون مطرح نيست اما خوب خيلي بحث اينكه كي كمك بكنه كي كمك نميكنه ديگه باعث شده جمع ها بپاشه 

خانواده شوهرم ٤١ نفر هستن

تو بردی بنظرم خوب جایی داری واسه خودت😂😝من اسایش ندارم بخدا خسته شدم

بعد اونا فکر میکنند من حسرت دورهمی او نارو دارم هی استوری و عکس می‌زارن🤦😂

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،