2777
2789
عنوان

یکی از دوستام خیلی زشته ولی 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 173 پست
لوندی و رفتارای این طوری باید از نزدیک این مدل دخترا رو ببینین تا متوجه بشینپسر قشنگگگ وا میده

همیشه برام سوال بوده که لوندی در رفتار یعنی چی و چطوره؟

میشه اگه میدونی بگی ماهم بدونیم 🌹

دختریربا قلب حسود و انرژی منفی کجاش جذابه برای مردا ؟؟! بخدا مردای الان برای زندگی دنبال دختر خوشگلل ...

تو یه بنده عادی خدایی که از افریده خدا ایراد بگیری ؟ اصلا بر فرض تو زیبا نباشه وقتی درون زشتی مثل تو داشته باشه و صورتش قشنگ باشه هیچ ارزشی ندارعهاون ادم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چهره درونی خیلی موثر تر از چهره ظاهریه. کسی که حس خوبی به خودش داره فکرهاش روشن و مثبته چهره درونیش زیباست و بقیه بهش جذب میشن دوست دارن اطرافش باشن. یه جورایی دلنشینه.

حالا یکی باشه زیباترین دختر شهر ولی چهره درونش پر از خشم وترس و کینه و حسادت باشه فکراش بد و سیاه باشه، حتی اگه کسی اولش بهش نزدیک بشه بعد مدتی رهاش می کنه . آدم این چیزا رو حس می‌کنه ‌.

بچه ها چتونه واقعا چرا همش شعار میدید، الان دوستش ک اینجا نیست بشنوه زشته ناراحت شه یا شما ک دوستشو ...

معیار زیبایی از دیدگاه هرکسی متفاوته 

ولی چیزی که ثابته اینکه اخلاقیات حفظ بشه دوست عزیز 

هر چرند و بخل و حسادتی که توی ذهن طرف میگذره و تراوشات ذهنیش رو راجب همجنسش نباید انقدر راحت بیان کنه 

امثال این ادما که بدون ذره ای فکر هرچی دوست دارن میگن روحیات بقیه رو خراب میکنن و جامعه رو ب گند میکشن 

2810