2777
2789
عنوان

میخوام با دوست پسرم بریم پیش دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همو دوست دارید خانواده ها مخالفن؟

نه مخالف نیستن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

2805
اگر خانوادت راضی نیست تمومش کن بره یک روزی میفهمی حرفموخانواده مهم تره

خانوادم راضین 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نکنی اینکارو 

بعدن پسره میکوبه تو سرت 

که برای اینکه منو به دست بیاری معلوم نی قبلا چقدر رفتی پیش دعا نویس و رمال 

تو برام دعا گرفتی منو کور و کر کردی 

هزار کصشعر دیگه پیدا می‌کنه بعدن بکوبه تو سرت

یعنی دوست پسرت خبر داره میبریش دعا بگیری برای ازدواج؟

اره دوتامون به این هدف داریم میریم دیگ

خب پس برا چی میرید پیش دعانویس😐😂

اخه نمیدونم شنیدم همه میرن گفتم منم برم 

شاید دعا میکنه

توی یه تاپیک دیگه اش گفته نامزد دارمکلا فکر کنم ایشون توی کار سرکار گذاشتن ملته

منظورم دوست پسر بود

۸ساله باهمیم سرسوزن به فکرجادونیفتادم....

همیشه گفتم خدایافقط روزی بیادک توهمه چیوبرام درست کنی بعدازدواجم باهاش جوربشه قراره بهمن بیاد ولی هیچی جورنشده بازم امیدم به خود خداس

دعانویس بدترین راهیه ک انتخاب کردی

توکل کن به خدا فقط...

2810