بیستودوسالمه نه رل دارم ن شوهر پسره همشهریمه ده روز جدی چت کردیم منم گفتم اوه دیگ تورابطه رفتم الان میگ من زن دارم و.. بعدم گفتم باید جداشیم میگ من بازنم سالی دوبارم رابطه نداریم و.... دوست نداریم همو و... من میخادخام کنه بلاکش کردم با خط دیگ اومد دوباره داره خامم میکنه خسته شذم از تنهایی یا تو خیابون پیشنهادمیدن که ردمیکنم خیابون جاش نیست اینم همشهریمه محل کارشم حتی میدونم املاکیه گفتمباهم اپکی میشیم خوشال بودم منم دیت و عشق بازی تجربه میکنم اما هیچچچ.... دلم گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو همون خیابون و کافه وارد رابطه بشی صد شرف داره به اینکه تو چت با مرد متاهل حرف بزنی
حتی تصور حرف زدن با مرد متاهل هم چندش اوره 😬
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
عزیزم به هیچ وجه اینکارو نکنی که اخرش هیچی جز رسوایی و پشیمونی نیست شمایی که تا الان مثل یه گل پاک ومعصوم بودی و خودتو محکم نگه داشتی نزار اسم یه دختر هرزه و خراب بیاد روت اون اقا هم یه ادم پست و اشغال هست که قصدش فقط رابطه ج ن س ی هست که بعدش مثل یه دستمال کاغذی پرتت کنه بیرون و شما بمونید و یه عمر پشیمونی و جدا از این اه و ناله یه زن بیچاره که تا اخر عمر پشت سرته ...خواهش میکنم نزار شیطون گولت بزنه،این اقا رو از همه جا بلاک کن و تهدیدش کن که دیگه مزاحمت نشه
اگ عقل و وجدان و منطق و انسانیت ی ذره تو وجودت باشه به اسمش فکرهم نمیکنی چونکه میدونی از اشتباه هم بالاتره اینکار و لجنه ...ولی حیف که ...
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹