2777
2789
عنوان

بعد عمر بایکی جدی چت کردم فهمیدم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مرد متاهل اگه هنر داشت زندگیش میساخت ،زن داره به تو پیام میده توام زنش بشی به یکی دیگه پیام میده ...

نه وارد رابطه باهاش نمیشم دیتم نمیرم اما دلم گرفتااا😭

2805

داری چیکار میکنی با زندگیت!!

تو همون خیابون و کافه وارد رابطه بشی صد شرف داره به اینکه تو چت با مرد متاهل حرف بزنی

حتی تصور حرف زدن با مرد متاهل هم چندش اوره 😬

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

عزیزم به هیچ وجه اینکارو نکنی که اخرش هیچی جز رسوایی و پشیمونی نیست شمایی که تا الان مثل یه گل پاک و‌معصوم بودی و خودتو محکم نگه داشتی نزار اسم یه دختر هرزه و خراب بیاد روت اون اقا هم یه ادم پست و اشغال هست که قصدش فقط رابطه ج ن س ی هست که بعدش مثل یه دستمال کاغذی پرتت کنه بیرون و شما بمونید و یه عمر پشیمونی و جدا از این اه و ناله یه زن بیچاره که تا اخر عمر پشت سرته ...خواهش میکنم نزار شیطون گولت بزنه،این اقا رو از همه جا بلاک کن و تهدیدش کن که دیگه مزاحمت نشه

ممیگم بعد ی عمر با یکی داشتم جدی میشدم ده روز چت کردیم گفتم داره جدی میشه ک دیت برم یهو اینو گفت

اها ولی معلومه دو دلی 

زندگی کسیو خراب نکن که خونه خراب میشی

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

اینجور دنبال یکی نباش که صرفا فقط بگی منم رل دارم.بزار عاشق شی اونموقع میگی اینهمه صبرم نتیجه داد

کی عاشق میشم خب همش خیابون و جاهای بیخود پیش میذن منم رد میکنم کجا عاشق بشم بیستوسه رد کردم اگ میشدم تاالان میشدم هکه تااین سن بایکی لودن هعی

ببین حرفی نمیمونه دیگه 

شما الان کاملا میفهمی طرف چه هرزه ایه 

اگ عقل و وجدان و منطق و انسانیت ی ذره تو وجودت باشه به اسمش فکرهم نمیکنی چونکه میدونی از اشتباه هم بالاتره اینکار و لجنه ...ولی حیف که ...

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
2810