2777
2789
آره کمتره الان من قیمت گرفتم ی بسته گوشت گوساله ۱ کیلویی نزدیک ۳۰۰ تومن بود ولی بیرون قیمت کردم ۵۰۰ ...

من که خریدم ۴۵۰ از افق کوروش 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار گرفتم

چرخ کرده اش که خیلی سفته کباب تابه ایش بد میشه، کتلت کا سیب زمینی بزنی خوب میشه ولی برای ماکارونی بهتره. یا پیتزا و پیراشکی گوشت و قارچ. 

گوشت گوساله اش بهتر بود، یه کم دیر پز بود،ولی در کل فرق زیادی با گوشت قصابی نداشت حالا نمی دونم اینا منجمد بودن اینطور بسته بندی کردن یا نه. قیمتشم با هم حدود ۷۰۰ شد هر کدوم یه بسته

همسرم گفت دیگه نخر و خودش از قصابی گوشت  بره می گیره برای خورش و آبگوشت. چرخ کرده هم مخلوط می گیره که اونم برای انواع غذا عالیه. قیمتشم ۲/۵شد، یک کیلو خورشی با چربی و استخوان و ماهیچه، یک کیلو و نیم هم چرخ کرده مخلوط .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

از کجا ببینم آخه بسته بندیه

شوهر من چند بار گرفت این روی بسته گوشت خوب و خوشرنگ میذارن زیرش اشغال گوشت و چربیه... من که اصلا لب نزدم هر بارم پختم یه دور ابشو ریختم دور بوی گند میداد. افتضاح یعنی... من حتی از قصابی هم دوست ندارم بگیره ما همیشه میرفت زنده میگرفت همونجا ذبح میکردن میاورد زمین تا اسمون با این گوشتا فرق داره. این اصلا با دست میتونی تیکش کنی خیلی غیر عادیه گوشتش حالا باز میخپای یه بسته بگیر امتحان کن

2805
فروشگاه فمیلی دیگه مرغ و اینارو از فروشگاها نخر برو از مرغ فروشی بخر تازه و کشتار روز باشه ولی این ...

خب آخه سمت خونه ما فروشگاه فمیلی ندیدم داشته باشه نمی‌دونم باز ولی خب اینایی ک الان خریدم هم کشتار روزه دیگه تاریخشو ببین