2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد مطلقه ام که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به عنوان یک مادر که خودش دختر داره بهت میگم به هیییییچ عنوان نمی گذارم دخترم با یک مرد مطلقه بچه دار ازدواج کنه نهایتا یک سال گریه می کنه و فراموش می کنه ولی عمر و زندگیش تباه نمیشه . مرد بچه دار بیشتر عشق و هوش و حواسش به بچه و زندگی قبلیش هست و کاملا متعلق به خودت نیست یعنی باید عشقت را با بقیه تقسیم کنی و بدونی اولویت زندگیش نیستی و این برای یک دختر مجرد فاجعه هست 

بخدا عقل نداری 

تو چی کم داری از بقیه حقت یه زندگی خوبه مگه کنار اومدن با بچه طرف راحته ؟کسی باید با این مدل آدما ازدواج کنه که خودش تو این شرایط باشه موقعیت مناسب واسه تو خیلی هست چرا عجله داری 

چند تا کاربر هستن با همچین شرایطی با همچین آدمی ازدواج کردن همش تاپیک پشیمونی میزنن کاش کاربریشونو داشتم می‌دیدی هر روز چه چالش هایی دارن سر بچه طرف

خب نده

منم نظری ندادم.گفتم برو پیش مشاور ، اون نظر بده.وقتی یکی حرف حق میگه گارد نگیر.من 13 سال ازت بزرگترم.راهی که تو داری میری رو من خیلی وقت پیش رفتم.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
من از ۱۴سالگی دوسش دارم گریه هام ادامه داره

هنوز نوجوانی و به ثبات احساسات نرسیدی . دو سال دیگه یاد می گیری جدا از احساس عقل نقش مهمتری توی زندگی داره . الان چون بهش نرسیدی روز به روز بی قرار و عاشق تر میشی ولی به محض اینکه بهش رسیدی و چند ماه بعد احساساتت کمرنگ شدن می فهمی بقیه چی بهت می گفتند . دوست داشتن دلیل ازدواج نیست باید با کسی ازدواج کرد که غیر از دوست داشتن و عاشق بودن دلایل دیگه ای هم داشته باشی . واقعا خانواده خوبی داری که اجازه نمیدن زندگیت را تباه کنی .

2810