2777
2789
عنوان

من با این قضیه حقیقتا مشکل دارم

58 بازدید | 8 پست

تعارف!

مهمون میاد خونمون یک بار بهش هرچیزی رو تعارف میکنم 

ظرف میوه یا سینی چایی رو میگیرم جلوش دفعه اول برداشت برداشت ، برنداشت رد میشم

ینی چی مثلا منتظری طرف التماست کنه بعد بخوری 

بردار دیگه😐

بعد فکر میکنن من خودم تعارفیم چون تو مهمونیا چیزی نمیخورم ، ولی در واقع کلا اهل خوردن نیستم و تو خونه هم همینم🗿😂

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من دوبار تعارف میکنم بعدش میزارم روی میز .شاید بعدش خواست خورد

منم رو میز میذارم ولی نمیگم دیگه

برداره بخوره خودش

من خودم کلا تعارف نمیکنم 

از اولم گفتم نه دوس دارم تعارف کنی نه خودم خوشم میاد

مهمون میاد سر سفره هم مثل گاو سرم رو ميندازم پایین غذا میخورم مثل بعضی ها چشمم تو بشقاب بقیه نیس

همسرم شاکی بود جون اونها اینجوری نیستن چند روز پیش فامیل شوهرم خونه مامانم مهمون بودن 

شوهرم دید کلا خانوادگی ما اینجوری نیستین 

خودش حق داد خوب نیس

اینکه از تعارف بی‌جا پرهیز کنیم خیلی خوبه اما هرچیزی راه و روش داره.

آدم حداقل با افرادی که معاشرت بیشتری داره می‌تونه تکلیفش رو معین کنه و مقرر بشه از تعارف، بریز و بپاش، تکلفات اضافی، هزینه‌های زیاد و به زحمت انداختن و هر آفتی که صله ارحام و همنشینی اخلاقی رو دشوار و مخرب می‌کنه پرهیز کنیم‌ و بعد با خیال آسوده از آمد و شد به خانه هم بهره ببریم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اره بابا زیادم تعارف کنی آدم معذب میشه

من به شخصه از اکثر میوه ها متنفرم 

بعد طرف هی تعارف میکنه منم دست خودم نیس واقعا نمیتونم بخورم بعد هم اون دلخور میشه هم من 

خو ول کن دیگه هرکی دلش بخواد میخوره