2777
2789

چرا فکر میکنید باید جواب هر حرفی رو بدین؟ اتفاقا بی محلی و ایگنور کردن بیشتر جوابه تا حرف چون هرچی بگین یعنی حرفی که شنیدین اونقدی مهم بوده که بارخوردی بگیره ضمنا هرچی لگین ممکنه یچیزی بگن بدتر اعصابتون بهم بریزه

من جواب عملی رو بیشتر میپسندم این وقتا بحث رو بشکل خیلی واضحی رها میکنم با یک نفر دیگه بحث جدیدی رو شروع میکنم اگه حرفی که زدن خیلی مهم باشه یا هی کارشو تکرار کنه تو یه فرصت مناسب دیگه به طرف میگم من اون روز خیلی دلخور شدم توقع نداشتم همچین چیزی ازتون بشنوم حس کردم باید بهتون بگم که کدورت یا کینه ای درست نشه چون برام آدم مهمی هستین و دوستون دارم ( که معمولا هم ندارم😐)

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون لحظه باید  میگفتی ،،ماشالله بابام ازبس همه کار بلده رنگ کردن که چیزی نیست همه  کارای فنی رو خودش انجام میده ،،مرد باید کار بلد باشه نه اینکه واسه یه لامپ وصل کردنم یکی رو بیاره

2805

اول سعی کن خودتو کم رنگ کنی دیگه تو خانواده شوهرت نیا تا بگن چرا بعد ب شوهرت بگو تا بهشون بگه تو بدت اومده اگه بازم تکرار کردن یبار ی دعوای شدید راه بندازی دیگه از این غلطا نمیکنن

اون قبلاً بود دایی نصبت  به خواهر و خانواده خواهرش غیرت داشت نه الان مثل دایی من خواهر زنش زنداداشم بود فوت کرده حالا بعد ویک سال ونیم داداشم داماد شده بیا ببین زنشه غوغایی راه انداخت داییم غیرت نداره جلوی دهن زنشو بگیره هم ارث مادرمو‌خورده  الان هم طلب کارن

نچ جواب دادن برا ی عده بهتره

شاید حق با شما باشه ولی در اطرافیان کسابی که بیشتر بحث کردن تا حقشون پایمال نشه متاسفانه یه سری آدم حساس زودرنج یا غرغرو و حاضر بجواب دیده شدن و معمولا هم حرفاشون خیلی مهم دیده نمیشه برای همون نتیجه گرفتم صبوری کنم و کم بگم تا وقتی حرفی میزنم نگن این عادتشه مدلشه همه چی بهش بر میخوره ولی در کنارش روابطم رو با آدم هایی که سواستفاده گرن یا توهین میکنن کم کردم نه که بد بشم ولی صمیمتی ندارم و رابطه رو رسمی نگه داشتم جایی هم که طرف بازم کار خودشو میکنه همون جوری بهش حد و حدودمو نشون میدم

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

اول سعی کن خودتو کم رنگ کنی دیگه تو خانواده شوهرت نیا تا بگن چرا بعد ب شوهرت بگو تا بهشون بگه تو بدت ...

ولله من خودمو ناپدید کردم،،،اصلا به رو خودشونم نمیارن یه سوالم نمی‌پرسن بگن پسرم چرا یه سال پا نمیزار خونمون