2777
2789
عنوان

بچه ی بی پناه کجا بره خدایا 😢

489 بازدید | 36 پست

یکی از فامیل زنش رفته یه دختر ۴ ساله داره مادره میگه بچه رو نمیخوام رفته خونه ی پدرش منتظر دادگاهه طلاق بگیره بچه پیش پدرشه این بنده خدا هم میخواد بره سرکار نمیتونه بچه نگه داره تصمیم گرفته بچه رو بده مادرش که توی روستاست نگه داره اون بیچاره ام پیره نمیتونه واقعا دلم برای این بچه خیلی می سوزه 

به نظرتون با بچه چه کار کنه مهدکودک بزاره بهتر نیست

چرا صورت مسئله رو پاک میکنی  اگه واقعا براش مهمه ۵۰ درصد سهم خودش از این جدایی رو درست کنه همسرشو برگردونه قطعا این پدر هم اشتباهاتی داشته  به جای این راهکارها کدخدا منشی کنید شاید مشکلشون حاد نباشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزاره مهد کودک بهتره آخه یه مادر پیر اونم تو روستا که نه حوصله بچه داری داره و نه می‌تونه چیزی به بچه یاد بده مهد کودک حداقل آموزشهای لازم و به بچه میدن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
2805
چرا صورت مسئله رو پاک میکنی اگه واقعا براش مهمه ۵۰ درصد سهم خودش از این جدایی رو درست کنه همسرشو بر ...

خیلی رفتیم با زنش صحبت کردیم میگه دیگه دوستش ندارم

کاری کنه دوست داشتنی بشه غیر ممکنه ی زن بی دلیل همسرشو دوست نداشته باشه بچه ۴سالش رو ول کنه

سنش کم بود ازدواج کرد ازدواجشون سنتی بود خدا بهتر میدونه ما که نمیدونیم چی بینشون گذشته ولی زنه میگه شوهرم برام هدیه نمیگیره به روز نیست از این حرفا 

شوهرش خونه داره ماشین داره درآمدشم خوبه نمیدونم چی بگم یه سری شایعات هست که آدم نمیدونه واقعیه یا نه 

آدم چیزی که ندیده رو نمیتونه به زبون بیاره ولی میگن زنه با کسی در ارتباطه

حالا از هر چیزی بگذریم... 

مادر بی عاطفه بمیره بهتره. 

بچه چهار ساله یک فرشته است. 

آخه زنیکه کثافت تو از مادر بودن فقط زاییدن را بلد بودی. 

تو اطرافیان ما طلاق گرفتن. همه مادرها بچه را با خودشون بردن. 

حالا از هر چیزی بگذریم... مادر بی عاطفه بمیره بهتره. بچه چهار ساله یک فرشته است. آخه زنیکه کثافت تو ...

گفته بودن خونه رو بزنه به نام زنه بچه رو ببرن نگه دارن

بچه شده بازیچه ی دستشون

میگه بچه یه جوری بزرگ میشه عاقبت منه که. داره خراب میشه

مادره چه خریه.... 

بچه با زجر بزرگ میشه 😭😭😭

بی مادری سخته... 

کلاس اول میخواد بره...روز اول همه مادرها هستن. بچه گناه داره. 

بزرگتر بشه به سن بلوغ برسه کی بهش توجه کنه 😭😭😭

به کی بگه؟ 

2810