2777
2789
عنوان

به نظرتون پسر کارمند یا پسر بازاری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 40 پست
ببین من شوهر سابق خواهرم بازاری بود لیسانسم داشت ولی تهش برای درس ارزش قاعل نبود با این تفکر کن فک ...

اون بی فرهنگیش بود با لحن تمسخر این حرفو زد ولی واقعیت جامعه همینه کمتر کسی با درس به حایگاه پول میرسه و کسب که عاشق درس هست یا امنیت شغلی براش مهمه داخل شغل کارمندی مونده 

البته این به معنای بی ارزش بودن شغل نبست گرونی باعث این طرز تفکر شده 

الان ربطی به بازاری نداره شما برو داخل مدرسه اکثرا میگن شغل ازاد 

یا حتی افراد کارمند اطرافم دنبال شغل ازادن که از کارشون بیان بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ایشون یه زن تمام وقت خانه دار میخاسته و دلیلیم که باعث شده انقد بی پروا خواهرتو نادیده بگیره بازا ...

افریین زدی وسط هدف  ولی میدونی اخه مشکل چی بود 

مشکل این بود ک اومدن ک خواستگاری خواهرم خواهرم شاغل بود و در جریان بودن بعد عقد تصمیم گرقتن ک تمام خانه دار بخوان😂

ی جوری میگید پسر کارمند و بازاری انگار راننده کامیونه..

چرا بهتون بر میخوره؟ وقت ندارن دیگه از ۸ صبح تا ۸ شب مغازن  تمام باز زندگی و بچه روی دوش خانومه خانومست 

اینو از منی میشنوی ک بابام و کل هفت جد و ابادم توی عرصه های مختلف بازارین انواع مغازه هارو دارن

2805

بازاری کارمند با سمت بالا هم باشه تهش 30.40 تومن حقوقش من خودم بابام ریس کارگزینی بانک صادرات بوده همسرم بساز بفروش از نظر در آمد اصلا قابل مقایسه نیستند 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
بازاری کارمند با سمت بالا هم باشه تهش 30.40 تومن حقوقش من خودم بابام ریس کارگزینی بانک صادرات بوده ه ...

عزیزم ی سوال بپرسم .من طرفم باباش و خودش بساز بفروشن باهم قاطی ان ولی نمیتونم ازش بپرسم ک درامدش چقدره تو کلان شهر بساز بفروشی میکنن تو چه رنجی میتونه باشه

چرا ریگه ارزشی برا درش قاعل نبود

دختر خوب همشون اینطوری نیستن

عزیزترین کسای من بازارین و با افتخار همیشه اعلام میکنن که خانمم دانشجوی دکتریه،یا پزشکه

حتی به اصرار اون زنش کنکور ثبت نام کرد.

همه رو با یک چشم نبین،شوهرخواهرت اگه خوب بود که زنشو نگه میداشت.

عزیزم ی سوال بپرسم .من طرفم باباش و خودش بساز بفروشن باهم قاطی ان ولی نمیتونم ازش بپرسم ک درامدش چقد ...

بستگی داره عزیزم ممکن چند ماه هیچ درآمدی نباشه ولی مثلا بعد 3.4 ماه یهو 500‌میلیون سود کنه اصلا مبلغ مشخص و زمان مشخص نداره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اخه ببین کارمند داریم تا کارمند یک کارمند هست ۱۰ تومن حقوقشه ی کارمند هست ۳۰ تومن حقوقشه

با ۳۰ هم نمیشه زندگی کرد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘