2777
2789
عنوان

به نظرتون پسر کارمند یا پسر بازاری

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 40 پست
اخه ببین کارمند داریم تا کارمند یک کارمند هست ۱۰ تومن حقوقشه ی کارمند هست ۳۰ تومن حقوقشه

اون کارمندی که سی بگیره بیشتر از بازاری باید کار کنه اضافه کار و حق ماموریت و فلان …. بره تا بشه سی تومن

هیچ ارگانی واسه هشت ساعت کار سی نمیده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خیلی به این چیزا ارتباط نداره

الان اکثر بازاریا تحصیلات بالا دارن،اوناییکه اطراف منن حداقل لیسانس رو دارن و خیلیهاشون ارشد و دکتری

زندگی کارمندی حساب و کتاب بیشتری داره،امنیت مالی،برنامه ریزی داره ،شوهرت زمان آزاد و فکر راحت تری داره

بازاریا اما هیچوقت وقت ندارن،یکسره درحال کارن اما خب درآمد خیلی زیاد دارن و مقیاس پولشون ربطی به کارمند نداره و معمولا پول کم قانعشون نمیکنه

هیچکدوم من شوهرم کاسب هیچ پول نداریم اکثرا سرش خلوته با بدبختی میگذرونیم کلی قصد قرض 

برادرم کارمند اونم حتی اختیار گوشی گرفتن دستشو نداره مرخصی نداره حقوقش خوب نیست کل زندگیش زید دست دولته 

البته ک هم کاسب و هم کارمندی داریم ک شرایطشون بهتر از برادر و همسرم باشن ولی خب من متناسب با شرایط و محیط خودم گفتم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
اخه ببین کارمند داریم تا کارمند یک کارمند هست ۱۰ تومن حقوقشه ی کارمند هست ۳۰ تومن حقوقشه

کارمندی که حقوقش ق۰ تومنه هزار جور اضافه کاری و... رو دوشش هست و متاسفانه به اندازه همون پسر بازاری قراره سرش شلوغ باشه منتها با درامد خیلی کمتر از اون.

در کل نمیشه اینجوری انتخاب کرد 

باید ببینی کدومش معیاراتو داره 

کدومش برات وقت میزاره 

کدومش برات ارزش قائله و...

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خیلی به این چیزا ارتباط ندارهالان اکثر بازاریا تحصیلات بالا دارن،اوناییکه اطراف منن حداقل لیسانس رو ...

ببین من شوهر سابق خواهرم بازاری بود  لیسانسم داشت ولی تهش برای درس ارزش قاعل نبود با این تفکر کن فک کن خواهر من پرستاره به خواهرم میگفت برا ۱۰ تومن میخوای بری لگن بکشی از زیر مریض؟؟  بیا من ۱۲ تومن میدم به تو تو اصلا نرو سرکار! دیدگاهو ببین 

اصلا اینقدر دور و اطرافم اینجور ادما دیدم نظرم برگشت وگرنه قبلا معتقد بودم فقط بازاری و تمام

کارمندی که حقوقش ق۰ تومنه هزار جور اضافه کاری و... رو دوشش هست و متاسفانه به اندازه همون پسر بازاری ...

حقوق ۳۰ تومنه

ق۰ اشتباه تایپیه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
ببین من شوهر سابق خواهرم بازاری بود لیسانسم داشت ولی تهش برای درس ارزش قاعل نبود با این تفکر کن فک ...

خب ایشون یه زن تمام وقت خانه دار میخاسته 

و دلیلیم که باعث شده انقد بی پروا خواهرتو نادیده بگیره بازاری بودنش نبوده بلکه پولدار بودنش بوده 

یسری ادما فکر میکنن با پول همه چیو میشه خرید و ایشونم فکر میکرده که میتونه این حس استقلال طلبی خواهرتونو بخره

ببین من شوهر سابق خواهرم بازاری بود لیسانسم داشت ولی تهش برای درس ارزش قاعل نبود با این تفکر کن فک ...

خب مخالف درس که نبوده، اونا برای پول کم کار نمیکنن، من بازاریهایی که میشناسم توی بازار تهران کار میکنن و واقعا براشون نمیصرفه که حتی صرفه جویی کنن،یکیشون خانمش گفت بیا بریم فلان جا فرش بخریم قیمتا بهتره،این گفت من باید یکروز وقت بذارم برم دنبال فرش که مثلا بیست میلیون ارزونتر بیفته خب خودم توی اون روز سه برابرشو درمیارم برو همینجا بخر و بیا

2810