2777
2789
عنوان

خانومایی که وزن کم کردین فقط با رژیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 42 پست
۶۰ هم خیلی خوبه خیلی لاغر کردی که من آرزوم ۶۰ باشم🥲

۶۰ ی حالت توپر داره ولی من اسکینی دوست داشتم. البته فرم هیکل هرکی با بقیه فرق میکنه. امیدوارم موفق باشی عزیزم🙃❤️

♡♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از عمل میترسم کلی عوارض داره

والا من اسلیو کردم هیییچچ عوارضی هم ندارن عالیه خداروشکر 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من تابستون با رژیم کتوژنیک ۱۷ کیلو کم کردم البته جدیدا رعایت نمیکنم خدا بخیر کنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
2805
۶۰ ی حالت توپر داره ولی من اسکینی دوست داشتم. البته فرم هیکل هرکی با بقیه فرق میکنه. امیدوارم موفق ب ...

مرسی عزیزم شمام همچنین ❤️

آره فرم بدن هرکس متفاوته من استخون بندیم درشته قبلا که ۶۰ بودم همه میگفتن خیلی لاغری یه کم چاق شو ولی برا بعضی هیکل ها شاید ۶۰ چاق هم باشه

بهترین دین انسانیت

عزیزم رژیمتو یع توضیحی میدی چجوری کم کردی

رژیمتو بکن پررررر پروتیین و سبزیجات 

قند فقط و فقط روزی دوتا خرما یا چند تا دونه کشمش 

سس نوشابه فست فود کلا حذف کن 

مثلا یه کافی میکس که کلی شکر و کالری داره اصلا گزینه ی مناسبی برای صبحانه نیست 

برنج هفته ای ۳ روز ۱۲ قاشق کته ای حتما 

نون فقط شام یه کف دست یا اگر شام نون نمی‌خوردم صبحانه نون دو کف دست 

من تو ۷ ماه ۲۱ کیلو کم کردم بدون ورزش دیگه بعدش رفتم باشگاه که وزنم ثابت بمونه 

اگر بتونی دوماه رژیم کتوژنیک بگیری کلیییی وزنت میاد پایین 

زیاد خوردیاگ واقعا میخای اصولی کم کنی من ی عکس از رژیمی ک دکتر رژیم رفتم بهت میدم شبیهش اجرا کن من ه ...

عزیزم میزاری ما هم ببینیم

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
من میخوام ١٠٠٠ كالري بخورم

شما استارت رو بزن و ببین بدنت چطور جواب میده 

تحمل گرسنگی داشتی و تونستی کمتر بخوری چه بهتر عزیزم 

نشد از کالری بالاتر شروع کن معده تون کوچیکتر که شد کالری رو کمتر کنید  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
والا من اسلیو کردم هیییچچ عوارضی هم ندارن عالیه خداروشکر

عزيزم چند بودي 

چند شدي

پوستت شل نشد؟ 

جاي بخيه هات زشت نشد؟

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

زیاد خوردیاگ واقعا میخای اصولی کم کنی من ی عکس از رژیمی ک دکتر رژیم رفتم بهت میدم شبیهش اجرا کن من ه ...

عزيزم رژيمتو ميفرستي

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

يعني ماهي ٧ كيلو؟ 

عاليه

2810