2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس اینجا ژل گونه نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
خودش گفت دیگه.فوری آنزیم زد تا ژل تخلیه شه.

اصلن نمیدونم نکروز چیه برا همین پرسیدم .فقط شنیدم اون قسمت گاهی لک میمونه انگار سیاه شده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

عزیزم من دوست دارم گونه هام برجسته بشه سری اول هر سمت دو سی سی زد هم کات گونه زد هم سیب گونه ولی بیش ...

عزیزم اینو دکتر میتونه تشخیص بده بر اساس صورتت اینجا ک نمیشه گفت😐

ولی کلا دفه اول ماندگاری خیلی کمتر از دفعات بعده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دوست دارم گونه هام برجسته بشه سری اول هر سمت دو سی سی زد هم کات گونه زد هم سیب گونه ولی بیش ...

باید هر طرف یک و نیم سیسی هم بزنی

البته بستگی به لاغری و چاقی صورتت داره

راستی کنارت حتما همراه ببر داخل به بهانت اینکه میترسم

همراه نگاه کنه که حتما همون مقدار که میگه تزریق میکنه

اصلن نمیدونم نکروز چیه برا همین پرسیدم .فقط شنیدم اون قسمت گاهی لک میمونه انگار سیاه شده

نکروز ینی بافت میمیره خیلی خطرناکه و سیاه میشه از بین میره باید با جراحی پلاستیک ترمیم بشه

2805
باید هر طرف یک و نیم سیسی هم بزنیالبته بستگی به لاغری و چاقی صورتت دارهراستی کنارت حتما همراه ببر دا ...

مرسی گلم .پس یک و نیم بزنم گونم دیگ مشخص میشه این سری .خودم فکرم این بود ولی دوست داشتم از کسی انجام داده بپرسم 

نکروز ینی بافت میمیره خیلی خطرناکه و سیاه میشه از بین میره باید با جراحی پلاستیک ترمیم بشه

وای خداروشکر چیزیت نشده عزیزم .

مرسی گلم .پس یک و نیم بزنم گونم دیگ مشخص میشه این سری .خودم فکرم این بود ولی دوست داشتم از کسی انجام ...

من هر طرف دو سیسی گونه زدم 

یک و نیم سیسی زیر گونه

از گونه منظورم کنار بینی نیستا که بعضیا میزنن

دقیقا زیر شقیقه هام منظورمه

من هر طرف دو سیسی گونه زدم یک و نیم سیسی زیر گونهاز گونه منظورم کنار بینی نیستا که بعضیا میزنندقیقا ...

برا من کلن از هر طرف دو سی سی زد .من صورت پهن ریز نیست .یعنی یسری صورت ریز نقش ژل بزنن شاید بد بشن .ولی الان سه هفته هست شده باز حس میکنم چیزی مشخص نیست دوس دارم سیب گونه داشته باشم ولی دکتر میگه نه ول کن زیاد نزن 

راست میگه به صورتی که کشیده و لاغر نیست گونه زیاد نمیاد

مرسی خیلی کمکم کردی این سری رفتم بهش گیر نمیدم که حتما سیب گونه فقط بزنه مثل سری قبل کات گونه هم بزنه بدنشم ولی فکر کنم ترمیم کنم دیگ به چشم بیاد 

راست میگه به صورتی که کشیده و لاغر نیست گونه زیاد نمیاد

من خیلی صورت قشنگ و شادی داشتم تا اینکه یک سال پیش مریض شدم به حدی درد کشیدم که صورت و ماهیچه های پام کلن آب شد 

2810