2777
2789
عنوان

از زنگ تلفن و موبایل بدم میاد

120 بازدید | 15 پست

بچه ها من کلا تلفنی صحبت کردنو دوس ندارم

حتی مامانمم که بیرون بودم زنگم میزد بدم میومد باهاش بحث میکردم حالا هم دیگه نمیزنگه

حالا این خانواده شوهرم را به را بهم زنگ میزنن

سرما میخورم خوابم استراحت میکنم یهو جاریا نوبتی میزنگن

صبح دارم صبحانه میخورم مادر شوهره میزنگه

حمامم دوباره میزنگن

سر کارم میزنگن

من همینجوریشم گوشیم رو سایلنته خیلی اعصابم خورد میشهبه خدا الانم قبل از مسافرت زنگ زده بهم مادرشوهره خدافظی کرده حالا دو روز گذشته باز زنگ زده

منم همیشه گوشیم سایلنته چون از صدای زنگ موبایل بدم میاد و نوتیفیکیشنا باز بعد زنگ میزنم جانم کارم داشتید؟ میگن نهههه خواستم حالتو بپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکبار تو مکالمه عادیتون بگو چقدر بدن میاد تلفنی حرف زدن بعد تعجبم اینه من بدم میاد تلفنی حرف بزنم همه میفهمم از لحنم زیاد کسی نمی نگه شما حتما پشت تلفن زیادی تحویل میگیری باز میزنن

2805
رودروایسی رو کنار بذار و حستو بگو

بگم کلافم کردید چقد وقتو بی وقت زنگ میزنید؟!

آخه اون جاریام خاله زنکن همیشهههه گوشی دستشونه در حال گزارش دادن. من بدم میاد. من استادم وقت این چیزا رو واقعا ندارم. اونا بیکارن تو خونه هستن همش

من هم مثل شما از زنگ تلفن و موبایل بیزارم یعنی در واقع از تلفن بازی و زنگ زدن به فامیل و دوستان و .... بدم میاد وقتی مجبورم به کسی زنگ بزنم برای کاری یا احوال پرسی، تا جایی که بتونم به تعویق میندازم. به نظرم درونگرا هستم و دوست دارم بیشتر تو حال خودم باشم و به دیگران کاری نداشته باشم و دیگران هم مزاحم آسایش و راحتی و خلوت من نشوند.

بگم کلافم کردید چقد وقتو بی وقت زنگ میزنید؟!آخه اون جاریام خاله زنکن همیشهههه گوشی دستشونه در حال گز ...

خیلی محترمانه بگو که عادت داری جز در مواقع ضروری تلفنی صحبت نکنی و در غیر اینصورت اذیت میشی و تمرکزت بهم میریزه

من میترسم بدشون بیاد یا فکر کنن خودمو میگیرم براشون

خب یجوری بگو بدون میاد مثلاً بگو وای امروز دوستم زنگ زده بود کلی اذیت شدم نمی‌تونستم بگم قطع کن آخه من مشغلم زیاده حتی مادرم زیاد زنگم نمیزنه 

من قبلا تو پستی بودم که ارباب رجوع زیاد داشتم و علاوه بر زنگ تلفن و موبایل، تو پیام رسان ها هم باید جوابگو می شدم و بالتبع خیلی اذیت می شدم. دو ساله که بازنشسته شدم و خیلی راحت شدم و از این که دیگه تو اون موقعیت ها نیستم، روزی صدبار خدا رو شکر می کنم. به نظر من به سرشت و طبیعت افراد بستگی داره. 

من قبلا تو پستی بودم که ارباب رجوع زیاد داشتم و علاوه بر زنگ تلفن و موبایل، تو پیام رسان ها هم باید ...

دقیقا. من حتی پیامای پیامرسانامو دیر دیر چک می کنم.

خوشم نمیاد از چت کردن. مگر اینکه با دوست صمیمیم بخوام چت کنم. وگرنه بعد از چند روز وقتی حوصله کنم باقی پیاما رو جواب میدم

2810