2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگی باکی فیلم میدیدی بنظرت قضاتی برای منی که تغییررشته دادم خوبه اخه فیزیک هیچی نمیفهمم

من فیلم ندیدم 

فقط دوازدهم زیست بعضی قسمتاش حنیف دیدم 

قضاتی تعریفشو شنیدم اره 👌🏻 ولی چون تغییر رشته دادی بنظرم اولش خودت بخون یکم دستت بیاد 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
از کی شروع کردی برا کنکور؟

یازدهم 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
2805
میانگین 9 ساعت یازدهم ۱۹.۸۹دوازدهم ۱۹.۶۵

من دیر شروع کردم از مهر

بنظرت میرسم رشته خوب قبول شم🥲

زیست دهمو تا الان کلا دو فصل زیست یازدهمو یه فصل زیست دوازدهمم دو فصل خوندم شیمی هم مبحث استوکیومتری رو با فصل یک دهم بستم فیزیکم ۲ فصل دوازدهم با فصل یک دهم

ریاضی هم تازه تابع رو دارم تموم میکنم

امیدی هست برسم🥲💔

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

نهاییارو کی شروع کردی چجوری میخوندیشون

عربیو از اول سال 

مابقی کماکان میخوندم 

موقع نهایی با پی دی اف فرمول ۲۰ خوندم 

من دیر شروع کردم از مهربنظرت میرسم رشته خوب قبول شم🥲زیست دهمو تا الان کلا دو فصل زیست یازدهمو یه فص ...

اره اره چرا که نه 

منتها باید خیلی بیشتر از من بخونی 

حداقل 10 ساعت 

اره اره چرا که نه منتها باید خیلی بیشتر از من بخونی حداقل 10 ساعت

یعنی واقعا دیر نیستش

همش ناامید میشم💔

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

یعنی واقعا دیر نیستشهمش ناامید میشم💔

من ی هم مدرسه ای داشتم 

از دی شروع کرد 👌🏻 هرچند پایش ضعیف نبود ولی رسوند و پزشکی قبول شد 

هیچی نشد نداره 

من ی هم مدرسه ای داشتم از دی شروع کرد 👌🏻 هرچند پایش ضعیف نبود ولی رسوند و پزشکی قبول شد هیچی نشد ن ...

مرسیییی انگیزه دادی💖