2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریود شم

88 بازدید | 17 پست

اصلا رابطه مشکوک نداشتم ک شک به حاملگی داشته باشم 

فقط حدود پنجاه روز پیش یک قرص اورژانسی خوردم که بعدش یبار پریود شدم ، الان یکم کار میکنم کمر درد میشم ، واژنمم به شدت خشک شده 

چیکار کنم زودتر پریود شدم؟ یعنی از تاثیر قرص اورژانسی هست تاریخ پریودام بهم ریخته؟ 

دقیقا دیروز باید پریود میشدم ک نشد

همیشه سر ۲۵ روز میشدم الان ۲۸ روز گذشته 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

من تاثیر زعفران رو خیلی دیدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

زعفرون✨🙏🏻

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دوبار زعفرون بخور اگه نیومد ولش کن خودش میاد من همیشه همینم

استرس نداشتی این چند وقت؟

برای منظم شدنش مفنامیک اسید بخور چند روز قبل موعد

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

دست رو دلم نذار که خونه.. منم ۲۷ ام باس پری میشدم تا امروز نشدم صب رفتم آزمایش خون دادم ینی خدا بهم رحم کنه رحمم نکنه چاره ای نی با آمپول سر و تهشو هم میارم..😂

یه سوال شما طول مدت قاعدگی هاتون چقدره یعنی مثلا تو یه ماه که ۲۷ ام پری بشین مثلا ماه بعدی هم همون موقع باس منتظر باشین دیگه؟؟؟

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

سلام عزیزم

تا ۷ روز تاخیر بیوفته مشکلی نداره 

ولی بنظرم از چای دارچین یا زنجبیل اسنفاده کن البته 

میتونی از چای زعفران با نبات بخوری

من هر وقت تاخیر میوفته میخورم سریع پریود میشم 

البته عزیزم اول مطمئن شو که حامله نیستی

دست رو دلم نذار که خونه.. منم ۲۷ ام باس پری میشدم تا امروز نشدم صب رفتم آزمایش خون دادم ینی خدا بهم ...

نگو منم بااینکه مطمعنم رابطم مشکوک نبوده همینجوری فکر و ذکرم درگیره 

نگاه از اولین روز پریودی حساب میکنم ، مثلا من دوره هام ۲۵ روزه هست , اگه دوم این ماه روز اول پریودم باشه ، دفعه بعد ۲۷ دوباره پریود میشم 

شما ببین سیکلت چند روزه هست ، از اولین روز آخرین بار که پریود شدی حساب کن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
دوبار زعفرون بخور اگه نیومد ولش کن خودش میاد من همیشه همینماسترس نداشتی این چند وقت؟برای منظم شدنش م ...

نه اصلا استرسی نیستم ، ولی الان ک پری نشدم کم کم داره میاد سراغم ، الان زعفرون میخورم انشالله که بشم 

فقط جوشونده زنجفیل یکی دوروز بخوری حله

چجوری ؟ آبجوش با زنجفیل ؟ یا زنجفیل دم کنم؟

نگو منم بااینکه مطمعنم رابطم مشکوک نبوده همینجوری فکر و ذکرم درگیره نگاه از اولین روز پریودی حساب می ...

والا من بعد زایمانم یعنی تا سه ماه تابستون همش ۱۸ ام پری میشدم اونم دوبار.. بار آخر مهر ماه بود که افتاد ۲۷ ام دکترم گفته بود بعد سه ماه باز میفتم رو روال قبل.. منم برا همین دیگه مشکلی نداشتم تا اینکه ابان ماه اصن پری نشدم بیبی چک هم دوبار منفی اومد ولی میگن جواب کاذب هم داره برا همین خیلی می ترسمو نگرانم

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

چجوری ؟ آبجوش با زنجفیل ؟ یا زنجفیل دم کنم؟

پودرش باشه بهتره نداشتی هم با گوشتکوپ خوب بکوب بریز تو قوری با دواستکان آب و یه ذره نبات بزار شعله کم ده دیقه بجوشه گرم بخور دو سه روزه قطعا پریود میشی 

2810