2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی یا کنکور ارشد

130 بازدید | 19 پست

موندم کدومو شرکت کنم؟🫠

استخدامی رو از لحاظ مالی نیاز دارم ولی درصد قبولی کمه 

ارشد رو هم دوس دارم داشته باشم،

کسی هست برا کنکور ارشد بخونه؟به نظرتون ۳ماه خوندن برا ارشد کافیه میتونم برسم؟

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیشتر منابع مشترکه هردو.

در کل استخدامی اولویت حالا بعداً ارشدم میگیری ارشد هرساله هست

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

بله منم ارشدم ولی تا حالا هیچی نخوندم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

علوم تربیتی شرکت کردم کتابای ارشد یه عنوان درسیش سه تا کتاب میشه لامصب ولی امکان قبولی بیشتره تا استخدامی 

استخدامی رو خدا قربونش برم دست گذاشته روم میگه نباس قبول شی بشین سر جات تکونم نخور خخ

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

با تجربه ای که خودم دو گرایش-ارشد دارم. فقط به فکر استخدامی باش. چون من با لیسانس استخدام شدم. و الان ۸ساله هنوز مدرک فوق لیسانس هم اعمال نکردن.مدرک بالاتر بعد استخدامی هم میشه براحتی گرفت.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

استخدامی آموزش و پرورش ؟؟  قطعاا استخدامی بهتره ... یه چیزی بگم ، اگر سنتون از ۲۴ کمتره از طریق کنکور دانشگاه فرهنگیان قبول بشین خیلی راحت تره تا از طریق استخدامی ... ولی خب استخدامی هم تلاش کنین میشه ... 

استخدامی آموزش و پرورش ؟؟ قطعاا استخدامی بهتره ... یه چیزی بگم ، اگر سنتون از ۲۴ کمتره از طریق کنکو ...

بله منظورم آموزش و پرورش هست ۲۶ سالمه ،لیسانس روانشناسی دارم

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

2810