2777
2789

سلام بچه ها توی تایپیک قبلیم گفتم هفته پیش من نماز امام حسین خوندم و دعا کردم و همسرم که از همه جا بی خبر بود خواب دید 

البته فقط این خواب نبود من هم دو بار توی خواب بهمم گفتن که طلسم شدین

این خوابهارو من وقتی دیدم که توبه کردم پیش دعا نویس و اینجور جاها برم یکبار رفتم حس خوبی نداشتم

خلاصه چند روزه بقره میزارم توی خونه

اتفاق اول من توی یه چله دیگه هستم قرص میخوردم که پریود نشم هفت روز مونده بود تموم بشه چله که پریود شدم خیلی ناراحت شدم

اتفاق دوم اینکه موقع پخشش حالم بد میشه از خدا ائمه زندگی نماز قران حس تنفر بهم دست میده کمی ادامه بدم بی ایمان میشم فقط زیر زبونم میگم خدایا پناه میبرم به خودت نجات بده فقط اینو تکرار میکنم سوره تموم بشه

اتفاق سوم بدبیاری کوچیک و پشت هم میاریم

خواب خوب نمیبینم

امروز نتونستم سوره رو کامل بزارم حالمو خیلی بد کرد نصفه خاموش کردم دحترمم خونه بود هی میگفت قطع کن

همسرم توی مغازه بود زنگ زده میگم بقره گوش میدم میگه ول کن قطع کن بابا ،مگه مجلس عزاداریه

خلاصه نمیتونم بقره گوش بدم

چیگار کنم 

کلافم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنگینی زندگیتون زیاده عزیزم شما دارید زندگیتونو پاکسازی میکنید و پاکسازی زندگی مثل اینه شما یه خپقالی چه پر از خاک رو بندازین رو طناب و با چوب بزنید بهش اون گرد و غبارها اول باعث رنجشتون میشه اما به مرور زمان قالی تمیز میشه و شما لذت میبرین 

2805
منم حس خوبی ندارم ب این بقره گوش دادن بیخیال بابا هرچی بیشتر خودتو درگیر کنی بدتره به جاش مثلا همونو ...

اره راس میگی ،بهتره بخونم ولی اخه ممکنه با خوندنشم اینجوری بشیم دیگه ،خوش به حال کسایی که توی زندگیشون کسی میس جادو کنه،من مجرد بودم توی اطرافم چنین کسی نداشتیم ولی ازدواج کردم خانواده همسرم متاسفانه هست،حتی اول ازدواجم همسرم بهم گفت هر چی از خونه اونا خوردنی میارن ما نمیخوریم میدیم فقیر...

اره راس میگی ،بهتره بخونم ولی اخه ممکنه با خوندنشم اینجوری بشیم دیگه ،خوش به حال کسایی که توی زندگیش ...

اره میفهممت خیلی بده یکی دیگه برات جادو بباره ناخوداگاه میفتی تو این داستانا روانت بهم میریزه 

سوره بقره گوش نکن دیگ قطعش کن ب جاش روزی ی صفحه قران بخون از قانون جذب استفاده کن 

سنگینی زندگیتون زیاده عزیزم شما دارید زندگیتونو پاکسازی میکنید و پاکسازی زندگی مثل اینه شما یه خپقال ...

اخه وقتی تحملش رو ندارم چیکار کنم😔،حالم واقعا بد میشه واقعا نم دونم چه جوری بگم 

پیش دعانویسهر چی هست باطل میکنه دیگه

اونکه بدتره هرکی پیش دعانویس. رفته بدبخت شده.میره ابروشو بگیره چشمشم میزنه کور میکنه حال ندارم تاپیک بزنم وگرنه یکی از اطرافیانو میگفتم زندگیشو البته دوسه تاهستن دنبال اینکاران

2810