چرچیلم مدیر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4772 عنوان بچه ها 🍪که گفتید نخور رو خوردم💃😁 | مشاهده متن کامل بحث + 17623 بازدید | 680 پست الان برگشتم خونه🙄👄@معدهعصبی9 @ملکه455منم @اوج_آسمان @tanhaye1402 @زن_ممدقولی 🧜♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜♂️ 1403/09/01 | 12:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 سلام عزیزدلم خوبی؟ حالم زیاد خوب نبود بخاطر همین نیومدم...مرسی که به فکرم بودی🙂🤍 سلام قربونت برم وااای فک کردم تعلیق شدی 🥺🥺چته عزیزم چیشده خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 😂 نه خوشم نیومد بالای خونه باباش خونه ساخته بود یه عالمه خواهر داشولی رامین دور از خانواده بدون خو ... خوبع خداروشکررر...خوشبخت بشی آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 قراره تولدمو تبریک بگه اگه یادش بمونه🥴🥴🤣🤣🤣🤣 ۱۸دی هنوز نیومده ک آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 ۱۸دی هنوز نیومده ک عه سلام😂 خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 عه سلام😂 سلام خبی شمااااین همه غیبت چیه پشت سر من😂اتفاقی اومدم یدفع گوشم ب صدا دراومد نگو دارین غیبت منو میکنین آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 سلام خبی شمااااین همه غیبت چیه پشت سر من😂اتفاقی اومدم یدفع گوشم ب صدا دراومد نگو دارین غیبت منو میک ... غیبت خوب بود بد نبود که ببخشید 🤣🤣😂ممنون شما خوبی خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 غیبت خوب بود بد نبود که ببخشید 🤣🤣😂ممنون شما خوبی چی بگم دیگه وقتی ۲۰کیلو سبزی میخرین دور هم باید از یکی شروع کنین 🤷♂️حالا چرااا من نفر اول باشممم😂😂😂خوبم ممنون خوب شد داخل این تاپیک فهمیدم شما همون ایل چی چی بود هستین نمیدونستم آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 چی بگم دیگه وقتی ۲۰کیلو سبزی میخرین دور هم باید از یکی شروع کنین 🤷♂️حالا چرااا من نفر اول باشممم😂 ... دیگه ما رو میشناسی که از در و دیوار حرف میزنیم 😂😂🤣ایل چی چی چیه 🤔😑😂😂 خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 دیگه ما رو میشناسی که از در و دیوار حرف میزنیم 😂😂🤣ایل چی چی چیه 🤔😑😂😂 بلههه کافیه دوتا خانم کنار هم بشینن در مورد مرگ اسماعیل هنیه ام نظر میدن😐اسم کاربریتون اولش ایل بود فک کنم یادم نمیاد آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 بلههه کافیه دوتا خانم کنار هم بشینن در مورد مرگ اسماعیل هنیه ام نظر میدن😐اسم کاربریتون اولش ایل بود ... آهان ایلدیریم ما خانوما رو بده نکن آقا😑😂😂😂 خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 آهان ایلدیریم ما خانوما رو بده نکن آقا😑😂😂😂 چ اسم سخته حالا معنیش چی میشههه🤔ب ریش عمو پورنگ بخندم اگه بخام شمارو بد جلوه بدم خانم این چ حرفیه من فقط واقعیت رو گفتم😂 آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 چ اسم سخته حالا معنیش چی میشههه🤔ب ریش عمو پورنگ بخندم اگه بخام شمارو بد جلوه بدم خانم این چ حرفیه م ... یعنی رعدوبرق 🤣🤣😂😂😂عمو پورنگ😂😂😂😂 خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 571 یعنی رعدوبرق 🤣🤣😂😂😂عمو پورنگ😂😂😂😂 راستی چرا رعدو برق داریم ولی رعدوگاز نداریم؟؟؟؟؟چشه عموپورنگ مگه حیف ک عاشق ی زن هندی شده دیگه دوسش ندارم وگرنه تو بچگیامون کلی بالا پایین میکرد برامون آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 راستی چرا رعدو برق داریم ولی رعدوگاز نداریم؟؟؟؟؟چشه عموپورنگ مگه حیف ک عاشق ی زن هندی شده دیگه دوسش ... 🤣🤣😂اینو باید تو تاپیک ملکه بگی خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 14420 راستی چرا رعدو برق داریم ولی رعدوگاز نداریم؟؟؟؟؟چشه عموپورنگ مگه حیف ک عاشق ی زن هندی شده دیگه دوسش ... واقعا عاشق زن هندی شده خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود! #عضو اکیپ سوگولی های سایت الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂 اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱ اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده @ملکه۴۵۵منم اینو👈🧚♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂 اینو👈💎 دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان