2777
2789

همش ماست ،نون پنیر ،تخم مرغ اونم کلی منت میزاره 

یه هفته اس سه وعده داریم اینارو میخوریم خسته شدم مردم از گرسنگی

زنگ زدم میگم سوپ ماکارونی درست کنم ؟میگه نههه چخبرته یه نون پنیری میخوریم ظهری 

از دیروز ظهرتاحالا هیچی نخوردم دارم ضعف میرم 

از صبح تا ۲ مدرسه بودم گرسنه گرسنه 

بعدم اومدم دیدم باز حاضری یکم خوردم دلمو زد نخوردم دیگه 

تا الان دارم ضعف میرم 

خسته شدم از این وضعیت مامانای شماهم همینطورن؟

بعد هرجا میشینه میگه زهرا خیلی میخوره ولی چاق نمیشه از همه مون بیشتر میخوره 

کو؟؟کجا؟؟یه وعده در روز غذامه کلا بدون هیچ میوه 

اونم بیشتر وقتا بابام نیس همش حاضری 

مامانای شمام همینطورن؟🙂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیزاره خودتم درست کنی؟؟به پدرت بگو

نه نمیزاره دعوا میکنه 

چقدم که بابام براش مهمه 🥲

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بلند شو یه چیز درست کن کاری نداشته باشیا سفارش بده غذابدنت ضعیف میشه اینجوری بیمار میشی دختر

پول ندارم سفارش بدم 

میترسم بیاد بزنتم زنگ زدم اجازه بگیرم که درست کنم از پشت تلفن میخواست خفم کنه 

دیگه کم اوردم بخدا ۱۲ کیلو کمبود وزن دارم ضعیف شدمم‌ جون هیچی ندارم 

نه مامان من اینطوری نی

تازه وقتی بابام میره جایی

بیشترم بهمون میزسه 🤣

مثلا امروز برام ذرت مکزیکی درست کرد قبل باشگاه بخورم :)

مشاور مدرسه و کنکور❤️🙋🏻‍♀️خودتو زندگی کن....

نه اتفاقا مامان من هرچی داشته باشه میچپونه تو گلوی ما به بابام غذای حاضری میده

خوشبحالتون 

مامان من کلا خسیسه حاضره مواد غذایی خراب بشه ولی نخوریم 

خوب که خراب میشه که دیگه قابل خوردن نیس میاره برامون میگه بیایین بخورین

وا به بابات بگو خب.

براش مهم نیس 

نه اینجوری نیست همیشه غذای جدید درست میکنه چه بابام باشه چه نباشه تازه گاهی من میگم حوصله داریا یه چی حاضری بیار بخوریم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
چه عجیبه مادرت.بزار دعوا کنه درست کن بگو گرسنمهههههه میفهمی؟

خسیسه خسیس

همیشه یخچالم پره هااا ولی نمیزارره 

دبگه نمیتونم حاضری بخورم شده گشنگی بکشم ولی لب به حاضری نمی‌زنم دیگه حالت تحوع گرفتم دلم غذای خوب میخوادد

نه مامان من اینطوری نیتازه وقتی بابام میره جاییبیشترم بهمون میزسه 🤣مثلا امروز برام ذرت مکزیکی درست ...

قدرش رو بدون 

همچین مادری نعمته دستاشو ببوس:)

مامان من شده از دهن بچه هاش بگیره خودش بخوره 

یا تو غذا دادن بهمون به داداشم بیشتر میده چون اون پسره 

2810